Jakub Forgács Rôzne Správy

Dni obce Sebedín sa blížia: Hlavným lákadlom majstrovstvá v streľbe zo vzduchoviek

Ešte nemáte program na víkend? Potom si nenechajte ujsť Sebečkovský brok. Čo prinesie?

Ilustračný obrázok k článku Dni obce Sebedín sa blížia: Hlavným lákadlom majstrovstvá v streľbe zo vzduchoviek
Zdroj: TASR

Už v sobotu sa v rámci Dní obce Sebedín uskutoční 6. ročník Sebečovského broku. Ide o majstrovstvá obce v streľbe zo vzduchoviek, ktoré sa budú konať na miestnom ihrisku.

Súťažiť sa bude v kategóriách Teta, Ujo, Junior. Účastníci do 15 rokov sa môžu zúčastniť iba v sprievode zákonného zástupcu. Štartovné je 2 eurá.

Program však bude omnoho pestrejší. O 14:30 si to vo futbale rozdajú slobodní vs ženatí a vystúpi aj Jozef Ľupták s heligónkou. O 16:00 vystúpi FS Poľana.

Vyhodnotenie streleckej súťaže prebehne o 17:00. O 17:15 vystúpi kapela Police Team. Nebude chýbať ani tombola (18:30) a program vyvrcholí o 19:00 kapelou Sliačske Mokváne.

V rámci sprievodných akcií sa môžu návštevníci tešiť na lukostrelcov, skákacie atrakcie, tvorivé dielničky, kreatívne hry pre deti, Klub paličkovanej čipky Riečička, remeslníkov či lezeckú stenu horskej služby.

A aké by to boli dni obce bez občerstvenia? Pripravené budú guľáše, kapustnica, pečené klobásy, varená kukurica, cukrová vata, popcorn, alko aj nealko nápoje.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM