Jakub Forgács Samospráva

Ďalší záujemca o primátorské kreslo v Bystrici: Prezradil priority programu aj svoje krédo

Boj o primátorské kreslo v Banskej Bystrice bude skutočne zaujímavý. Zoznam uchádzačov sa rozrástol o ďalšie meno a v hre je tak už dokopy šesť kandidátov.

Ilustračný obrázok k článku Ďalší záujemca o primátorské kreslo v Bystrici: Prezradil priority programu aj svoje krédo
Foto: Jozef Milan

Kandidatúru na post primátora Banskej Bystrice dnes okrem Mariana Korytiaka ohlásil aj podnikateľ v oblasti autodopravy Ľubomír Hadvičák (36). O primátorskú stoličku sa uchádza s podporou strany TIP, ktorá predstavila pri tejto príležitosti aj zoznam viac ako sto kandidátov do komunálnych volieb v Banskobystric­kom kraji.

Hadvičákovými prioritami volebného programu sú pracovné miesta, transparentnosť a maximálne zapájanie občanov a ich potrieb do riadenia a správy mesta. Jeho cieľom a krédom bolo a je zamestnať čo najviac ľudí. Aby ľudia neboli donútení opustiť mesto či rodný kraj kvôli práci. „Banská Bystrica sa musí stať miestom a mestom, kde každý dobrý nápad, každý úprimný úmysel a každý poctivý občan nájde oporu a podporu,“ uviedol na dnešnej tlačovej konferencii.

Vyzval obyvateľov, aby mu sami určili hlavné oblasti jeho volebného programu tak, aby odrážali potreby mesta a jeho mestských častí. Vyšší štandard a efektivitu služieb chce dosiahnuť obnovením mestských podnikov, ktorých prioritou nebudú zisky, ale verejný záujem.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM