Aktualizované Jakub Forgács Správy

Dali si Bystričania povedať? Takto to vyzerá pred odbernými miestami, FOTO

Druhé kolo plošného testovania na koronavírus odštartovalo aj v Bystrici. Ľudí od ranného čakania na odber neodradilo ani mrazivé počasie.

Ilustračný obrázok k článku Dali si Bystričania povedať? Takto to vyzerá pred odbernými miestami, FOTO
14
Galéria
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk

V Banskej Bystrici je počas víkendu opäť k dispozícii 68 odberných miest. Práve na nich budú môcť ľudia absolvovať druhé kolo plošného testovania na koronavírus. Tentoraz však iba v čase od 8.00 do 20.00 hod.

Načas a bez problémov

„Všetky odberné miesta v Banskej Bystrici sa otvorili načas, niektoré dokonca skôr. Zo žiadneho odberného miesta nám nehlásia problémy,“ uviedla v sobotu ráno hovorkyňa primátora Zdenka Marhefková.

Mesto ešte v piatok požiadalo ľudí, aby nápor rozložili do oboch dní a pomohli tak predísť tvorbe dlhých radov, ktoré pred odberovými miestami vznikali počas prvého kola operácie. Dali si však povedať?

Rady sa skrátili

Pre objektívnosť sme sa v sobotu ráno opäť vybrali pred odberné miesta na ZŠ Golianova a ZŠ Trieda SNP, ktoré sme navštívili aj pred týždňom v sobotu. A ako to tam vyzeralo po týždni?

Mnohí ľudia si opäť privstali a neodradilo ich ani mrazivé počasie. Na odbery čakali v radoch, ktoré však boli podstatne kratšie ako minulý víkend. Zábery si môžete pozrieť v priloženej fotogalérii aj vo videu pod ňou!

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

V OBRAZOCH: Bystričanov neodradilo ani mrazivé počasie, na odbery stoja v radoch
14
Galéria
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM