Rôzne Správy

Čo hovoríte na mobilné WC v národnom parku? Výsledok HLASOVANIA je PREKVAPIVO jednoznačný

Novinka v národnom parku rozdelila ľudí na dva tábory. Nás zaujímalo, čo si ľudia myslia o mobilných toaletách pri turistických trasách a výsledky sú jednoznačné.

Ilustračný obrázok k článku Čo hovoríte na mobilné WC v národnom parku? Výsledok HLASOVANIA je PREKVAPIVO jednoznačný
9
Galéria
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk

Pred dvomi týždňami sme vás informovali o kontroverznej novinke, na ktorú upozornil na sociálnej sieti Štátny tajomník na Ministerstve životného prostredia a poslanec Národnej rady SR za stranu ŽIVOT – národná strana Filip Kuffa. „V národnom parku Veľká Fatra pribudli prvé miesta s mobilnými záchodmi,“ uviedol.

Názory ľudí na túto novinku sa značne líšili a kým niektorí si mobilné toalety v národnom parku pochvaľovali, iní ich považovali za nevkusné a nevhodné. Čitateľom sme preto položili jednoduchú otázku: „Vítate mobilné toalety v národnom parku?“ Výsledky ankety hovoria jasnou rečou.

Iba 18,6 % čitateľom sa mobilné toalety nepozdávajú a 3,4 % je to jedno. Jednoznačne, až 78,0 % hlasujúcich sa však tento nápad páči.

V priloženej fotogalérii si môžete pozrieť aj zábery z Mlynčekova v Gaderskej doline, kde sme práve na stanovisko s mobilnými toaletami narazili.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne správy

V OBRAZOCH: Mlynčekovo v Gaderskej doline očarí malých i veľkých návštevníkov
9
Galéria
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM