Aktualizované Jaroslav Dodok Tlačové správy

Čítanosť Bystrica24.sk rastie: Špeciálna príležitosť pre firmy aj občianske združenia!

Informácie nás bavia! Dôkazom je pestrá paleta spravodajstva, ktorú každý deň prinášame a taktiež aj narastajúca návštevnosť nášho webu. A to je výborná správa pre firmy, ktoré môžu osloviť tisícky Bystričanov. Čo sme si pre vás pripravili?

Ilustračný obrázok k článku Čítanosť Bystrica24.sk rastie: Špeciálna príležitosť pre firmy aj občianske združenia!
Zdroj: Dnes24.sk

Kým v marci tohto roku náš portál navštívilo 48 803 čitateľov, počas mesiaca máj to bolo už 66 064 ľudí. Dobré správy nás potešili, a preto vám chceme poďakovať za dôveru a za to, že ste našimi pravidelnými čitateľmi. O tom svedčia aj zobrazenia stránky, ktorých bolo v marci 234 179, kým za uplynulý mesiac máj sme ich takmer zdvojnásobili na 454 486.

Výhodná ponuka inzercie

Vašu dôveru a priazeň sme sa rozhodli odmeniť. Okrem toho, že v našom spravodajstve nájdete čoraz viac zaujímavých reportáží a rozhovorov, máme jedinečnú príležitosť aj pre firmy, inštitúcie či občianske združenia.

Keďže naša návštevnosť webu neustále rastie, najlepším spôsobom, akým môžete osloviť čitateľov, je reklamný PR článok. Ten vám uverejníme priamo na titulke Bystrica24.sk, medzi prvými TOP 3 správami, kde bude umiestnený až na 6 hodín. Následne sa bude postupne posúvať, pričom na stránke zostáva aj s preklikom na váš web. PR článok vám okrem iného zazdieľame aj na sociálnej sieti Facebook, kde máme viac ako 4 400 fanúšikov.

Preto ak sa rozhodnete pre PR článok do konca tohto týždňa (do 10. júna 2016), môžete využiť špeciálnu ponuku, a to 1 + 1 PR článok zdarma. Čo to pre vás znamená? Ak si objednáte jeden PR článok na portáli Bystrica24.sk, druhý vám uverejníme bezplatne a je len na vás, či si vyberiete Bystricu alebo Zvolen24.sk. Ušetríte tak 50% výdavkov na reklamu a oslovíte niekoľko tisíc Bystričanov.

Ponuka platí len do 10. júna 2016, a to na základe telefonickej objednávky na čísle 0911 014 004 alebo prostredníctvom mailu bystrica@global24.sk.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM