Jakub Forgács Správy

Chystaná nákupná novinka v Bystrici: Zoznámte sa s plánovaným obchoďákom v číslach!

Už čoskoro sa má pod Urpínom začať s výstavbou nového obchodného centra. Ten so sebou prinesie nielen nové parkovacie miesta, ale aj desiatky obchodov. Zoznámte sa s Point SC v číslach!

Ilustračný obrázok k článku Chystaná nákupná novinka v Bystrici: Zoznámte sa s plánovaným obchoďákom v číslach!
Zdroj: Dnes24.sk

Nové obchodne centrum Point SC, ktoré má sídliť v dolnej časti banskobystrického námestia – na Huštáku, kde začína pešia zóna, má mať čistú podlažnú plochu o veľkosti 7338 m2, pričom plocha na prenájom bude 5337 m2.

V priestoroch obchodného centra bude umiestnených približne 40 prevádzok, vrátane nosných potravín. Čo sa týka parkovísk, k dispozícii motoristom bude 161 vlastných parkovacích miest a cca 100 ďalších miest na susediacich parcelách. Do blízkosti miesta, kde bude stáť centrum, jazdí 16 liniek MHD a 9 prímestských liniek.

Po získaní územného rozhodnutia pre umiestnenie stavby sa vizualizácie Point SC môžu stať už onedlho realitou. Výstavba nového obchodného centra má byť zahájená v treťom štvrťroku 2015. Jej ukončenie sa plánuje v druhom až štvrtom štvrťroku 2016, v ktorého závere by sa Banskobystričania mali dočkať otvorenia Point SC.

Ćítajte tiež:

Pozrite si VIZUALIZÁCIE: Takto má vyzerať nové obchodné centrum v Bystrici

V centre Bystrice má vyrásť nové obchodné centrum: Prvé info, čo v ňom návštevníci nájdu

Foto: SC Point

Vizualizácie nového obchodného centra v Banskej Bystrici
8
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM