Kristína Kožiaková Rôzne Správy

Bystrický študent Martin (20) veľkou hviezdou: Čo má v pláne po úspechu v TV šou?

Maťo Vetrák skončil v Česko - Slovenskej talentovej šou na druhej priečke. Ako tvrdí sám, vyhral už vtedy, keď postúpil do semifinále.

Ilustračný obrázok k článku Bystrický študent Martin (20) veľkou hviezdou: Čo má v pláne po úspechu v TV šou?
8
Galéria
Zdroj: Martin Vetrák

Brezňan Maťo Vetrák spravil rozruch nielen v rodnom meste, ale určite zanechal stopu aj v slovenskom merítku a tiež v Banskej Bystrici, kde študuje na konzervatóriu. Jeho cestu sme sledovali od začiatku a priniesli sme vám niekoľko článkov o jeho pôsobení, nielen v talentovej súťaži Česko – Slovensko má talent.

Po veľkolepom finále Maťo Vetrák skončil na nádhernom druhom mieste, ale na chuti mu to rozhodne neubralo.

„Keď vyhlásili výsledok, že postupujem ja a dievčatá Act 4 Slovakia na bicykloch bol som už vtedy veľmi šťastný, že som sa vôbec dostal do tej dvojky, ktorá mala najviac hlasov“, prezradil pre našu redakciu Maťo a dodal, že už vtedy bol úplne pokojný a vyrovnaný s tým, čo príde.

„Po pravde som aj čakal, že vyhrajú. A ja som im to prial. Prial som to každému jednému, čo tam účinkoval, pretože to, čo všetci predviedli na javisku je len zlomok z toho, čo musia naozaj robiť. Musia na sebe tvrdo makať, pracovať a zaslúžili by si to všetci,“ rozpráva Martin.

Podľa jeho slov je naozaj šťastný za to, že bol druhý. „Ja som už vyhral v semifinále, keď sa dokázalo toľko ľudí spojiť, aby som sa dostal ďalej a výhrou sú pre mňa ľudia, ktorých mám okolo seba a ďakujem im zo srdca!“ konštatuje Maťo.

Ako nám prezradil, určite chce stále spievať, ale možno si aj teraz po hektických dňoch trocha oddýchne.

Na otázku či si zaspieva s Luckou Bílou nám odpovedal: „S Luckou sme sa síce rozprávali, no toto sme ešte neriešili, ale ak sa to niekedy podarí, ja budem veľmi rád“.

Pozrite si fotografie Maťa Vetráka v našej fotogalérii.

Maťo Vetrák, veľký talent z Brezna
8
Galéria
Zdroj: Martin Vetrák
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM