Jakub Forgács Správy

Bystrický FANKLUB si odbehol z hokeja: Novomanželom poriadne spestril svadbu, VIDEO

Novomanželia zažili prekvapenie, ktoré musí oceniť každý fanúšik bystrického hokeja. Veď pozrite sami.

Ilustračný obrázok k článku Bystrický FANKLUB si odbehol z hokeja: Novomanželom poriadne spestril svadbu, VIDEO
Zdroj: FB Peter Drak Fotograf

V sobotu mal svadbu dlhoročný člen hokejového fanklubu Bystrickí Anjeli, Marek. „Boli sme spestriť jeho veľký deň,“ uvádza fanklub na sociálnej sieti.

Novomanželom na priloženom videu spievajú s veľkým transparentom hokejového fanklubu. Nechýbajú ani dymovnice a tradičné pospevovanie „my sme chlapci spod Urpína, už len z toho nám prepína.“ Fanklub novomanželom zagratuloval a zaželal krásny spoločný život.

Jedinečný zážitok

Nadšený bol aj mladý ženích. „Nezačnem inak ako veľkým poďakovaním, lebo moja fanúšikovská rodina to spravila excelentne. Niečo som tušil, ale pri prípravách nášho veľkého dňa som tomu nedával veľkú vážnosť a priestor. Kamaráti to super odpálili, a to doslova. Moja nevesta bola mierne v šoku, čakala klasickú „bránu“, ale toto prekvapenie bolo pre nás oboch aj pre všetkých svadobných hostí jedinečným zážitkom,“ povedal pre spravodajský portál Dnes24.sk Marek.

„V neposlednom rade by som sa chcel poďakovať aj kameramanovi a jeho tímu a tolerantným vodičom, ktorých sme na pár minút zdržali. Veľká vďaka patrí ešte raz futbalovým a hokejovým fanúšikom z Banskej Bystrice. Kamaráti, rád spravím takúto radosť aj ja vám,“ dodal na záver Marek.

Video od bystrického fanklubu aj druhé od fotografa Petra Draka nájdete pod textom.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne správy

poziadavka zenicha splnena na 200% 😊 Video Veronika Velitšová Peter Drak Fotograf 🎥 Fotenie Slavinka Nogová 📸 Hudba Peter Zelienka 🎧 Sprevazdanie programom Starejsi Milan DjMilan Chovanec 🎙

Posted by Peter Drak Fotograf on Sunday, October 1, 2023
Zdroj: Facebook
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM