Jakub Forgács Samospráva

Bystrickí poslanci s primátorom opäť zasadnú: Rokovať sa bude o rozpočte aj územnom pláne mesta

Februárové zasadnutie mestského zastupiteľstva sa pod Urpínom nekonalo. O to dôležitejšie body sa dostanú na pretras na tom marcovom. Pozrite, o čom všetkom sa bude hlasovať.

Ilustračný obrázok k článku Bystrickí poslanci s primátorom opäť zasadnú: Rokovať sa bude o rozpočte aj územnom pláne mesta
Zdroj: Dnes24.sk

Posledné zasadnutie mestského zastupiteľstva (MsZ) sa v Banskej Bystrici konalo ešte koncom januára. Program toho februárového bol vtedy poslancami presunutý až na marec. Najbližšie zasadnú už v utorok o 9:00 vo Veľkej sieni Mestského úradu v Banskej Bystrici, kedy sa na pretras dostanú skutočne zaujímavé veci.

Na nových poslancov čaká celkovo 33 bodov programu. K tým najzaujímavejším určite patrí rokovanie o rozpočte Banskej Bystrice na roky 2015–2017, hlasovať sa bude aj o Územnom pláne mesta a poslanci budú rozhodovať o úvere na modernizáciu a rekonštrukciu Robotníckeho domu, ale aj určení výšky platu druhého viceprimátora Martina Turčana. Nebude chýbať ani bod, v ktorom sa bude preberať návrh na udelenie Čestného občianstva mesta a Ceny mesta.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM