Jakub Forgács Samospráva

Zmena oproti plánu: Vo februári bystrickí poslanci nezasadnú, všetky body presunuli

Poslanci rozhodli. Februárové zasadnutie zastupiteľstva sa vo februári nebude konať. Na to marcové tak presunuli aj všetky body, ktoré sa mali prerokovávať. Pozrite, ktoré to sú.

Ilustračný obrázok k článku Zmena oproti plánu: Vo februári bystrickí poslanci nezasadnú, všetky body presunuli
Zdroj: Dnes24.sk

Program februárového zasadnutia banskobystrického mestského zastupiteľstva, ktoré sa malo konať 24. februára, je presunutý na marec. Návrh na zmenu predložil viceprimátor Jakub Gajdošík. V utorok ho takmer jednohlasne odsúhlasili mestskí poslanci na rokovaní druhého zastupiteľstva. Najbližšie teda poslanci zasadnú až 24. marca.

Vo februári sa mali mestskí poslanci zaoberať okrem iného aj kontrolou uznesení Mestského zastupiteľstva Mesta Banská Bystrica za obdobie II., ročnou správou o kontrolnej činnosti hlavného kontrolóra Mesta Banská Bystrica za rok 2014, či poskytovaním služieb mestskou políciou pre obce Kynceľová a Selce. Spomenuté body sa však presunú až na marcové zastupiteľstvo.

Okrem informácií o činnosti hlavného kontrolóra, primátora a zástupcu primátora budú mať poslanci 24. marca aj veľmi náročnú úlohu. Rokovať totiž majú aj o návrhu rozpočtu Mesta Banská Bystrica na roky 2015 – 2017, ktorý stále nie je schválený.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM