Jakub Forgács Správy

Bystrické kúpalisko sa chystá na otvorenie: Lákadlom je hneď niekoľko NOVINIEK

Ani vy sa už neviete dočkať schladenia v bazéne? Potom máme dobré správy, kúpalisko budete môcť navštíviť už onedlho a za nezmenené vstupné.

Ilustračný obrázok k článku Bystrické kúpalisko sa chystá na otvorenie: Lákadlom je hneď niekoľko NOVINIEK
Zdroj: TASR/Radovan Stoklasa

Mnohí Bystričania sú zvedaví, kedy sa otvorí plážové kúpalisko. „Otvorenie predpokladáme už koncom budúceho týždňa, 11. júna, samozrejme za predpokladu, že výsledky plánovaného vyšetrenia vôd v bazénoch, ako aj kontrola občerstvovacích zariadení budú v poriadku,“ uviedla pre spravodajský portál Dnes 24 marketingová manažérka Eva Debnárová.

Za nezmenené vstupné

Návštevníkov poteší aj ďalšia správa. „Ceny vstupného ostávajú zatiaľ oproti minulému roku nezmenené,“ povedala Debnárová.

Ako poznamenala marketingová manažérka, podmienky na kúpalisku budú v zmysle opatrení určených v danom období ÚVZ SR.

Ďalšie aktuálne správy

Viacero noviniek

„Návštevníci sa môžu tešiť na novo zrekonštruovaný baby bazén pre menšie detičky. Taktiež chceme zabezpečiť skrátenie čakacích dôb pri severnom vstupe na kúpalisko pomocou otvorenia novej, druhej pokladne. Pre väčší výber rozširujeme ponuku sortimentu, napr. o čerstvú pizzu, kebab či točenú zmrzlinu. Rozšírili sme aj obľúbenú terasu pri Wake Bare a dokončujeme nové občerstvovacie stredisko,“ vymenovala Debnárová.

„Novinkou sú podľa jej slov aj bylinožravé ryby (amury a tolstolobiky) nasadené do jazera, ktoré budú zabezpečovať čistejšiu vodu v jazere. Od konca júna by v juhozápadnej časti jazera mali pribudnúť aj pstruhy, ktoré si budú môcť návštevníci uloviť na udicu,“ poznamenala s tým, že pôvodne plánovali viacero noviniek, ale nebolo možné odhadnúť kedy a či vôbec budú kúpaliská otvorené.

Nemalé investície

Ako ďalej spomenula marketingová manažérka, investície na kúpalisku boli realizované do opráv bazénov, technológií bazénových vôd, rekonštrukcie baby bazéna, rozšírenia komunikácií, terás, zakúpenia sto nových lehátok, nových pokladní či nového profesionálneho bazénového vysávača.

„Stálo to cca 70-tisíc eur,“ dodala Debnárová.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Aktuality z Banskej Bystrice

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM