Jakub Forgács Iné športy

Bystrické florbalistky v extralige stále čakajú na regulárne víťazstvo: Podporu fanúšikov potrebujú v domácich zápasoch

Sezóna je pre bystrické florbalistky obzvlášť výnimočná. Prvýkrát bojujú o body v extralige, no na regulárne víťazstvo v nej stále čakajú. Dosiahnuť by ho mohli už v jednom z najbližších zápasov.

Ilustračný obrázok k článku Bystrické florbalistky v extralige stále čakajú na regulárne víťazstvo: Podporu fanúšikov potrebujú v domácich zápasoch
Zdroj: Dnes24.sk

„Aktuálne, v našej prvej sezóne, sme ako nováčik na poslednom 10. mieste a stále čakáme na prvé regulárne víťazstvo v najvyššej celoštátnej lige, keďže sme v sezóne dokázali získať päť bodov,“ uviedol Zdenko Babík, tréner 1. FbK Quick Sport Banská Bystrica s tým, že jeho zverenkyne majú na konte dve prehry po predlžení a jednu výhra pre kontumovaný zápasu v ich prospech, kde s Hurikánom Bratislava na ich pôde prehrali až po nájazdoch.

Po troch domácich a ôsmich odohraných zápasoch u súpera, kde baby dokázali získať päť bodov, ich teraz čaká séria domácich zápasov, kde sa budú snažiť, aj za podpory fanúšikov, získať viac bodov a tak sa odlepiť od dna tabuľky.

ŠH Badín:

sobota 19.12.2015, 15:00 – 1. FbK Quick Sport Banská Bystrica – ŠK Slávia SPU DFA Nitra nedaľa 20.12.2015, 15:00 – 1. FbK Quick Sport Banská Bystrica – VŠK FTVŠ Hurikán Bratislava

Čítajte tiež:

Atlétom roka už tretíkrát v rade chodec Tóth: Smelé prehlásenie o jedinom cieli na budúci rok

Foto: 1. FbK Quick Sport Banská Bystrica

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM