Jakub Forgács Iné športy

Bystrické florbalistky čaká premiéra v extralige žien: Na zápasy lákajú VIDEOM nabitým emóciami

Nová sezóna bude pre bystrické florbalistky obzvlášť výnimočná. Po víťazstve v 1. lige mieria do extraligy a už onedlho ich čakajú prvé zápasy. Pozrite si videopozvánku, ktorá vás nenechá chladnými.

Ilustračný obrázok k článku Bystrické florbalistky čaká premiéra v extralige žien: Na zápasy lákajú VIDEOM nabitým emóciami
Zdroj: YouTube.com

Po výhre v 1.lige, postupe do extraligy žien a úspechu na prestížnom turnaji v Prahe výkony bystrických florbalistiek: V premiére na najznámejšom turnaji sveta ich vyradili až české extraligistky , čaká naše banskobystrické florbalistky prvá náročná extraligová sezóna.

„Prípravu už na extraligovú sezónu sme začali v auguste kondičnými tréningami v priestoroch Športového gymnázia. Posledné dva týždne sme sa dostali aj do Športovej haly v Badíne. Prípravné obdobie pred sezónou sme zakončili 28. augusta 2015 prípravným zápasom v extraligovej Nemšovej,“ uviedol Zdenko Babík, tréner 1. FbK Quick Sport Banská Bystrica

„Pri našom malom počte hráčok, sme uhrali priateľný výsledok 4:4, kde Nemšová zapojila aj hráčky z mládežníckych kategórií. Predpokladám, že vzájomný extraligový zápas bude náročný. Zápas mi ukázal, čo nám treba ešte zlepšiť do našej prvej extraligovej sezóny,“ pokračoval tréner.

Cieľ pred sezónou je podľa jeho slov jasný, nevypadnuť. „Osobne si prajem hrať play-off aspon z posledného, ôsmeho miesta, kde by sme narazili na prvého zo základnej časti. Všetko, čo bude naviac, len poteší,“ dodal Babík.

Prvé zápasy extraligy žien v ŠH Badín

  • Sobota 5. septembra 2015, 15:00 1. FbK Quick Sport Bystrica Bystrica – Eastern Wings Michalovce
  • Nedeľa 6. septembra 2015, 15:00 1. FbK Quick Sport Bystrica Bystrica – FBC Mikuláš Prešov

Čítajte tiež:

Kapitánka bystrických florbalistiek Janka Hríbiková (18): Postup do extraligy bol jeden z mojich najlepších zážitkov

Najlepšia bystrická florbalistka Alena Martinková (15): Mesto tento šport veľmi nepodporuje

Foto a video: 1. FbK Quick Sport Banská Bystrica

VIDEO: Bystrické florbalistky pozývajú na zápasy
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM