Jakub Forgács Rôzne

Bystričanom poriadne stúpla žlč: Na frekventovanej križovatke nedokázali prejsť cez cestu, tu je dôvod!

Množstvo áut a márne čakanie na zelenú. Obyvatelia banskobystrického sídliska sa v posledných dňoch pasovali s problémom. Nemohli sa dostať na druhú stranu cesty.

Ilustračný obrázok k článku Bystričanom poriadne stúpla žlč: Na frekventovanej križovatke nedokázali prejsť cez cestu, tu je dôvod!
Zdroj: TASR

Ako nás informovala naša čitateľka Soňa zo Sásovej, na frekventovanej križovatke ulíc Ďumbierska, Rudohorská a Kynceľovská cesta pri Lidli v Sásovej nefungovali semafory. „Od víkendu iba blikajú. Tam sa nedá prejsť chodcom a s deťmi už vôbec. Je to križovatka, cez ktorú chodievajú deti do školy,“ napísala nám ešte v úvode týždňa.

Nie je však jedinou, ktorú nefunkčné semafory nahnevali. „Je to tu hrozné, aj keď semafory normálne svietia, tak sa tu poriadne načakám. Teraz musím iba dúfať, že sa nájde nejaký ochotný vodič, ktorý zastane, aby ma pustil,“ doplnil Sásovčan Tibor Rovňan.

Na problém sme sa vzápätí opýtali aj spoločnosti Lidl Slovenská republika, ktorá má spomínané semafory v správe. „Vieme o tomto probléme a okamžite sme kontaktovali servisnú firmu, akurát cez víkend sa to riešilo dosť komplikovane. Veríme, že v čo najkratšom čase sa problém podarí odstrániť,“ povedal pre Bystrica 24 tlačový hovorca spoločnosti Lidl Slovensko Tomáš Bezák.

A pre ľudí je tu napokon dobrá správa. Horúcou novinkou je, že semafory už opäť fungujú. Ako nám dnes ráno napísala čitateľka Soňa, znovu svietia, a tak si mnohí Sásovčania, ktorí cez túto križovatku prechádzajú do práce, školy, či na nákup, môžu vydýchnuť.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM