Jakub Forgács Rôzne Správy

Bystričanka Lujza vo finále Miss Slovensko: Je dôležité byť šťastný vo svojom tele

Do finále prestížnej súťaže krásy sa dostala aj Bystričanka Lujza Kalčoková. Čo podporilo jej rozhodnutie prihlásiť sa a ako vidí svoju budúcnosť?

Ilustračný obrázok k článku Bystričanka Lujza vo finále Miss Slovensko: Je dôležité byť šťastný vo svojom tele
5
Galéria
Zdroj: Peter Stas/Miss Slovensko

Medzi 12 najkrajších vo finále Miss Slovensko 2021 sa prebojovali hneď dve Bystričanky. V prvom rozhovore sme vám už predstavili Barboru Minárovú. Tentoraz sme vyspovedali druhú mladú krásku spod Urpína, Lujzu Kalčokovú (19), ktorá už v minulosti nejaké skúsenosti s modelingom tiež mala, hoci „len začiatočnícke“.

Uspela napriek výške

„Do súťaže Miss Slovensko som sa rozhodla prihlásiť kvôli tomu, že to bol jeden z mojich životných snov a vecí, ktoré som vždy chcela vyskúšať,“ uviedla pre spravodajský portál Dnes 24 Lujza, ktorá priznala, že až takýto úspech nečakala, ale verila v to.

„Rozhodnutie prihlásiť sa podporilo aj to, že v posledných rokoch sa môžu do súťaže prihlásiť aj nižšie dievčatá a výška nie je rozhodujúca,“ vysvetlila.

Ako ďalej priznala, všetky dievčatá na semifinále boli krásne. „Myslím si preto, že som najlepší dojem urobila pri rozhovoroch,“ spomenula krásna Bystričanka, ktorú v súťaži podporuje celá rodina a aj priatelia.

Bez rivality

Zaujímalo nás aj to, čo hovorí na ostatné finalistky. „S dievčatami sme sa spoznali dosť dobre už počas nášho prvého stretnutia v Bratislave a dovolím si tvrdiť, že sme sa všetky skamarátili. Tento ročník, aj keď je to súťaž – bude aj o priateľstvách,“ prezradila Lujza, podľa ktorej medzi nimi rivalita určite nie je.

„Ako všetkých ľudí, aj súťaž Miss Slovensko ovplyvnila pandémia. Pravidelne sa testujeme, nosíme respirátory a kontakt s inými ľuďmi sa všetky snažíme obmedzovať na minimum,“ spomenula prísne pravidlá.

Finále je síce ešte ďaleko, no Lujza nejaké obavy predsa má. „Určite mám trému z finálového večera, ale zatiaľ nás všetky čaká ešte dlhá cesta a veľa práce, kým sa dostaneme ku koncu projektu,“ pokračovala kráska spod Urpína.

Ďalšie aktuálne správy

Budúcnosť v diplomacii

A aký má mladá Bystričanka recept na dokonalú postavu? „Myslím si, že dokonalá postava neexistuje, je dôležité byť zdravý, žiť aktívny život a hlavne byť šťastný vo svojom tele,“ povedala Lujza.

Podľa jej slov je projekt Miss Slovensko viac o príležitostiach ako o modelingu. „Chcela by som spoznať nových ľudí. V budúcnosti by som sa chcela venovať diplomacii,“ prezradila svoje plány.

Mladá kráska má svoje obľúbené miesta aj v rodnej Banskej Bystrici. „Najradšej trávim voľné chvíle v divadle so svojimi priateľmi. Základná umelecká škola patrí určite ku mojim obľúbeným miestam v Banskej Bystrici a takisto tu máme všade na okolí krásnu prírodu a jedno z najkrajších námestí na Slovensku,“ dodala Lujza na záver.

Zábery krásnej Lujzy si môžete pozrieť aj v priloženej galérii.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Aktuality z Banskej Bystrice

V OBRAZOCH: Bystričanka Lujza Kalčoková bojuje vo finále Miss Slovensko
5
Galéria
Zdroj: Peter Stas/Miss Slovensko
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM