Jakub Forgács Správy

Bystričania zažijú obľúbený letný TRH: Nakúpia od hand-made a design výrobcov

Trh v Záhrade je venovaný originálnym nápadom a výrobkom malých aj už zabehnutých výrobcov. Na čo všetko sa môžete tešiť?

Ilustračný obrázok k článku Bystričania zažijú obľúbený letný TRH: Nakúpia od hand-made a design výrobcov
Zdroj: Dnes24.sk

Po pandemickej pauze sa vracia letná verzia Trhu v záhrade. Uskutoční sa v nedeľu 24. júla v priestoroch Záhrady – CNK v Banskej Bystrici v tradičnom čase od 10.00 do 18.00 hod. Informovali o tom organizátori podujatia.

Trh v Záhrade je venovaný originálnym nápadom a výrobkom malých aj už zabehnutých slovenských hand-made a design výrobcov.

„Na júlovom Trhu v Záhrade nájdete viaceré značky s textilnou tvorbou, oblečenie detské aj pre dospelých, slow fashion, zero waste, eko materiály, ľanové oblečko, dizajnérske doplnky.. pre deti tiež šité hračky, vankúšiky, dečky.. smaltované autorské šperky, keramiku úžitkovú aj dekoračnú, šperky prírodné, dekorácie z dreva a zo skla.. drevený riad, kvetinové teráriá, substráty aj kvetiny na adopciu, vážne pestrý výber koláčov a tiež chutnú a zdravú banskobystrickú granolu,“ vymenovali organizátori.

Za slnečného počasia (ale aj ak bude iba pod mrakom) bude trh hlavne v exteriéri Záhrady, len časť stánkov v interiéri, a to jedlých a kvetinových.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne správy

V OBRAZOCH: Trh v Záhrade
35
Galéria
Foto: Ján Kostaa
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM