Jakub Forgács Rôzne

Bystričania sa konečne majú dočkať novej autobusovej stanice: Mesto zvolalo dôležitú tlačovku!

Strašidlo, ktoré je tŕňom v oku mnohých Banskobystričanov, by podľa najnovších infomácií už malo konečne prestať mátať! Investor v Banskej Bystrici odhalí nové plány a vizualizácie, ako by mala nová autobusová stanica pod Urpínom vyzerať.

Ilustračný obrázok k článku Bystričania sa konečne majú dočkať novej autobusovej stanice: Mesto zvolalo dôležitú tlačovku!
Zdroj: TASR

Po viac ako 30-tich rokoch sa Banskobystričania majú konečne dočkať novej autobusovej stanice. Viac sa v meste pod Urpínom dozvieme už onedlho. Mesto totiž chystá dôležitú tlačovku.

„Investor, spolu s vedením mesta v stredu na tlačovej konferencii prezradí konkrétne plány, dátumy, ale aj vizualizácie, ako bude nová autobusová stanica vyzerať,“ uviedla hovorkyňa primátora Zdenka Sekerešová. Ako poznamenala, ak pôjde všetko podľa plánu, práce sa začnú už tento rok.

O nedostavanej „novej autobusovej stanici“, ktorú začali stavať ešte za bývalého režimu, v roku 1983, sa toho popísalo veľa. Ako spomenula hovorkyňa, dokonca bola vyhlásená za jedno z najväčších strašidiel Slovenska. „V minulosti už viacero primátorov sľúbilo, že sa to zmení. Žiadnemu sa to však doteraz nepodarilo. Teraz je ale veľká šanca na to, aby sme mali novú, čistú a kultúrnu autobusovú stanicu,“ doplnila Sekerešová.

Sledujte nás aj naďalej. O tejto téme vám už v stredu prinesieme na spravodajskom portáli Bystrica 24 ďalšie informácie.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM