Jakub Forgács Krimi

Bystričan (26) unikal v úzkych uličkách polícii. Toto u mladíka našla pri kontrole hliadka

Polícia začala trestné stíhanie vo veci prečinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok. Lustráciu policajti zistili, že osoba má odobraté vodičské oprávnenie a má udelený zákaz činnosti viesť motorové vozidlá.

Ilustračný obrázok k článku Bystričan (26) unikal v úzkych uličkách polícii. Toto u mladíka našla pri kontrole hliadka
Zdroj: Facebook.com/Polícia Slovenskej republiky

Počas nočnej služby v Banskej Bystrici sa hliadka pohotovostnej motorizovanej jednotky pokúšala zastaviť osobné motorové vozidlo. „Vodič na opakované svetelné a zvukové znamenia nereagoval a na vozidle unikal vysokou rýchlosťou. Policajti vozidlo prenasledovali, až sa im ho po "naháňačke“ v úzkych uličkách podarilo zastaviť. Pri ďalších úkonoch policajti našli päť zatavených injekčných striekačiek s bielou kryštalickou látkou a niekoľko kusov „skladačiek“ s obsahom zelenej sušiny. Zaistené veci boli zaslané na expertízne skúmanie,“ uviedli muži zákona na svojej krajskej facebookovej stránke.

„Polícia v Banskej Bystrici začala trestné stíhanie vo veci prečinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok. Lustráciu policajti zistili, že osoba má odobraté vodičské oprávnenie a má udelený zákaz činnosti viesť motorové vozidlá do januára 2023. Za porušenie tohto trestu sa muž (26) z Banskej Bystrice dopustil prečinu marenia výkonu úradného rozhodnutia, z čoho mu už bolo vznesené aj obvinenie,“ píše sa ďalej na stránke.

Podľa slov mužov zákona sa obvinený v minulosti dopustil siedmich dopravných priestupkov a dvakrát bol súdne trestaný za drogovú trestnú činnosť a marenie výkonu úradného rozhodnutia.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM