Jakub Forgács Správy

Bystrica zažije, čo ešte nezažila: V meste sa uskutoční výjazdové zasadnutie vlády

Bystričanom sa naskytne jedinečná príležitosť vidieť na vlastné oči ľudí, ktorí rozhodujú o chode našej krajiny. Pod Urpínom totiž už onedlho zasadne vláda Slovenskej republiky. Zavíta tak k nám premiér Robert Fico aj ministri.

Ilustračný obrázok k článku Bystrica zažije, čo ešte nezažila: V meste sa uskutoční výjazdové zasadnutie vlády
Foto: Peter Klimant / Zdroj: Dnes24.sk

Už o pár dní budú v Banskej Bystrici politikov viac ako zvyčajne. V meste pod Urpínom totiž bude zasadať vládny kabinet. Výjazdové zasadnutie vlády sa u nás ešte nikdy nekonalo, pôjde tak o premiéru.

„Z iniciatívy vlády Slovenskej republiky sa historicky prvýkrát na pôde mesta Banská Bystrica, v priestoroch radnice, uskutoční dňa 25. februára 2015 výjazdové zasadnutie vlády Slovenskej republiky,“ povedala hovorkyňa primátora Zdenka Sekerešová.

Pri tejto príležitosti sa novinári v utorok doobeda stretnú s vedením mesta na tlačovej konferencii v priestoroch Veľkej zasadacej miestnosti Kancelárie primátora Mestského úradu. „Na otázky budú odpovedať primátor mesta Banská Bystrica Ján Nosko, viceprimátor mesta Banská Bystrica Jakub Gajdošík a prednosta MsÚ Martin Adamec,“ dodala Sekerešová.

Už zajtra vám prinesieme o zasadnutí vlády v našom meste ďalšie informácie!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM