Jakub Forgács Správy

Bystrica sa zmenila na klzisko. Nepríjemná situácia však ukázala, ako si vieme pomáhať

Poľadovica v nedeľu narobila v Bystrici poriadne problémy. Napriek množstvu nepríjemností však priniesla aj svetlejšie momenty.

Ilustračný obrázok k článku Bystrica sa zmenila na klzisko. Nepríjemná situácia však ukázala, ako si vieme pomáhať
2
Galéria
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk

Nedeľa mnohým zostane v pamäti ako deň, kedy sa mesto zmenilo na veľké klzisko. Kolabujúca doprava, nehody, či úrazy z pošmyknutí na zľadovatených chodníkoch. Situácia, ktorá narobila vrásky na tvárach mnohých Bystričanov, však priniesla aj svetlejšie momenty. Práve tie, kedy sa ukázalo, ako si navzájom vieme pomáhať.

Neraz bolo vidno, ako vodiči odstavili svoje auto, aby pomohli človeku, ktorý sa pošmykol. Krátko po deviatej k takej situácii došlo aj hneď vedľa Úsvitu. Starší pán ležal na zemi a vodič pri ňom zostal až do príchodu záchranky.

Po chodníkoch mali problém prejsť mladí, nieto ešte starší ľudia. Pri priechode ku Europa SC však ráno postával štátny policajt, ktorý cez cestu pomáhal starším ľuďom. Pred SC Point sa zase pár mladíkov vybralo pomôcť s roztláčaním auta, ktorému sa kolesá pretáčali na mieste (FOTO na titulke). Po chvíli im na pomoc pribehli ďalší náhodní okoloidúci a auto sa vďaka ich pomoci dostalo až za kruhový objazd.

Maličkosti? Pre niekoho asi áno, ale možno práve tieto maličkosti z nás robia ľudí. Zažili ste tiež niečo podobné? Pomohli vám alebo ste niekomu podali pomocnú ruku vy? Napíšte nám o tom na bystrica@global24.sk!

Pozor si dajte aj v pondelok, výstraha 2. stupňa pred poľadovicou platí v našom meste až do 13:00 hod.!

V OBRAZOCH: Poľadovica v Bystrici narobila problémy aj spojila ľudí
2
Galéria
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM