Jakub Forgács Správy

Búranie bývalej Slovenky obmedzí chodcov aj vodičov. V týchto časoch môže byť zastavená doprava

Bystričania, zbystrite pozornosť! Medzi Strieborným námestím a križovatkou s Lazovnou ulicou treba rátať s obmedzeniami.

Ilustračný obrázok k článku Búranie bývalej Slovenky obmedzí chodcov aj vodičov. V týchto časoch môže byť zastavená doprava
17
Galéria
Zdroj: TASR

Polícia prijala oznámenie od spoločnosti vykonávajúcej demolácie stavebného objektu „Slovenka“ v Banskej Bystrici. „V období od utorka (12. júna) s predpokladanou dobou ukončenia do 24.júna 2018 budú pracovníci tejto spoločnosti usmerňovať dopravu na miestnej komunikácii v úseku ulice Jána Bottu, presnejšie v úseku medzi Strieborným námestím a križovatkou s Lazovnou ulicou, z dôvodu zabezpečenia bezpečného priebehu demolačných prác stavebného objektu Pradiareň v bývalom výrobnom areáli „Slovenka“,“ uviedla banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Petra Kováčiková.

„Doprava môže byť v tomto úseku zastavená na približne 10 minút, niekoľkokrát v priebehu dňa, a to v čase medzi 9:00 – 11:00, prípadne v čase medzi 12:00 – 15:00. Súčasne bude zabratá aj plocha časti chodníka na ulici Jána Bottu v dĺžke približne 150 metrov,“ pokračovala hovorkyňa.

„Z uvedeného dôvodu upozorňujeme chodcov, aby plne rešpektovali zábrany na chodníku a v prípade potreby, použili chodník na opačnej strane cesty. Spomínaná realizácia je nevyhnutná pre zachovanie bezpečnosti účastníkov cestnej premávky,“ dodala Kováčiková so slovami, že v prípade, že je to možné, odporúčajú sa v spomínanom časovom období tomuto úseku vyhnúť.

Pozrite si v priloženej fotogalérii zábery z búracích prác bývalej Slovenky!

Foto: ilustračné

V OBRAZOCH: V areáli bývalej Slovenky sa začali búracie práce
17
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM