Jakub Forgács Šport

Boxer Tomi Kid zavíta do Bystrice: Vo štvrtok si s ním môžete zacvičiť pri Pamätníku SNP

Tomáš KID Kovács je majstrom sveta v profesionálnom boxe a v súčasnosti najúspešnejším slovenským boxerom. Minulý štvrtok kľukoval na námestí v Bratislave a tento týždeň sa chystá na schody v Banskej Bystrici.

Ilustračný obrázok k článku Boxer Tomi Kid zavíta do Bystrice: Vo štvrtok si s ním môžete zacvičiť pri Pamätníku SNP
Zdroj: Dnes24.sk

Motivuje ľudí k pohybu

Tomi Kid sa rozhodol rozhýbať aktívnym pohybom seba i verejnosť a svoje slovo aj drží. Minulý týždeň navštívil so svojimi zverencami hlavné mesto, kde si spoločne na verejnosti odkľukovali každodennú 200-ku. Cieľom tejto aktivity bolo motivovať ľudí k pohybu a zdravšiemu životnému štýlu, informovala Petra Bohuslavská, marketingová manažérka Tomiho tímu.

S touto tradíciou začal už 1. apríla a dnes, pár dní pred koncom mesiaca, má na svojom počítadle kľukov krásne číslo 5800. S novým mesiacom však prichádza aj nový cvik a Tomi sa opäť rozhodol vyjsť medzi ľudí.

Príďte si zacvičiť do parku

„Hneď 2.mája o 17.00 máme naplánovanú Banskú Bystricu, kde si vyskúšame ďalší verejný tréning. V hlavnom meste sme si už s chlapcami z KO BOX CLUB Galanta odcvičili svoje a teraz sa chystáme do parku na schody pod Pamätníkom SNP," uviedol úspešný boxer.

„Je to krásne miesto a ako stvorené pre športovú aktivitu. Verím, že sa k nám pripoja aj ostatní a budú aktívnejší než hlavné mesto. Preto opäť vyzývam všetkých, ktorí sa na to cítia a majú chuť si s nami zašportovať, nech sa k nám pridajú,“ dodal na záver Tomi. Bude to zároveň predpríprava pred bystrickým 24 – hodinovým maratónom boxu, ktorý sa uskutoční 28. – 29. júna.

Foto: Tomi Kid team

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM