Jakub Forgács Hokej

Baranov budú po novom hnať za víťazstvami Bystrickí Anjeli. Prečo fanklub zmenil názov?

Bystrický hokejový fanklub sa rozhodol podstúpiť zmenu. Fungovať bude pod novým názvom.

Ilustračný obrázok k článku Baranov budú po novom hnať za víťazstvami Bystrickí Anjeli. Prečo fanklub zmenil názov?
Zdroj: TASR

Fanklub bystrických baranov ohlásil zmenu názvu. Zo známeho Ultras Iskra sa premenoval na Bystrickí Anjeli. Informovali o tom jeho členovia na Facebooku, kde vytvorili aj rovnomennú stránku.

„Do novej sezóny vstupuje hokejový fanklub pod názvom Bystricki Anjeli. Novy názov aj štruktúry nového občianskeho združenia sme si odsúhlasili na stretnutí fanklubu, ktoré sa konalo nedávno a zišlo sa na ňom okolo 50 fanklubákov,“ uviedol pre spravodajský portál Bystrica 24 jeden z členov fanklubu, Leoš Turčan.

„Po incidente po poslednom domácom finálovom zápase a následnom vyhlásení bojkotu, s ktorým sa mnohí členovia fanklubu nestotožnili, sa členovia "tvrdého jadra“ (ako sa nazvali) rozhodli, že sa stiahnu zo scény a dajú si od hokeja pauzu. To bol impulz k tomu, aby fanklub prešiel zmenami – začalo sa zmenou názvu, vzniklo nové OZ," pokračoval Turčan so slovami, že sú pripravení naďalej podporovať klub na zápasoch doma či von a vytvárať na zápasoch dobrú atmosféru. O ďalších krokoch fanklubu budú informovať na novej facebookovej stránke Bystrickí Anjeli a na webe, ktorý pripravujú.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM