Jakub Forgács Hokej

Barani spoznali nového hlavného trénera: Bystrických hokejistov opäť povedie Vladimír Országh

Správa, ktorá bude hokejových fanúšikov určite zaujímať. Vladimír Országh mieri pod Urpín! Po ročnom pôsobení v Slovane sa vracia do pozície hlavného trénera bystrických hokejistov.

Ilustračný obrázok k článku Barani spoznali nového hlavného trénera: Bystrických hokejistov opäť povedie Vladimír Országh
Zdroj: TASR

Miroslav Chudý už nie je trénerom banskobystrických baranov. Úspešný kouč, ktorý priviedol mužstvo HC'05 v predchádzajúcej sezóne až do finále play off hokejovej extraligy, nečakane ukončil svoje poslanie v klube. Ako dnes informoval oficiálny web HC ´05 iClinic Banská Bystrica, vedenie klubu HC ´05 iClinic Banská Bystrica sa dohodlo s Vladimírom Országhom na ročnej spolupráci.

Trénerské skúsenosti začal Vlado naberať pod Urpínom pri Milanovi Stašovi v sezóne 2010/2011. Ďalšiu sezónu začal po boku Alpa Suhonena, ktorého neskôr vymenil opäť Milan Staš. Sezóna 2012/2013 bola v jeho trénerskej kariére zlomová, nakoľko od vedenia klubu dostal dôveru a Baranov už viedol, spolu s asistentom Mirom Chudým, ako hlavný tréner. Ich spolupráca sa odzrkadlila v sezóne nasledujúcej, keď sme obsadili v Extralige tretie miesto.

Vlado sa vracia do pozície hlavného trénera v tíme Baranov po ročnom pôsobení v Slovane Bratislava. Vlado preberie vedenie družstva na dnešnom večernom tréningu. „Veríme, že trénerský tandem Országh – Zedník vykročí v prichádzajúcej sezóne na dlhú cestu, ktorá sa pre náš klub skončí úspešne,“ uvádza oficiálny web baranov.

Čítajte tiež:

Nečakaná správa z bystrického hokejového klubu: Miroslav Chudý už nie je trénerom baranov

Zdroj: HC ´05 iClinic Banská Bystrica

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM