Jakub Forgács Hokej

Barani skúšajú švédskeho obrancu, stane sa novou posilou? TOTO rozhodne o jeho budúcnosti v klube!

O miesto v kádri baranov zabojuje obranca zo severu. O tom, či doplní rady banskobystrických hokejistov, sa rozhodne už onedlho.

Ilustračný obrázok k článku Barani skúšajú švédskeho obrancu, stane sa novou posilou? TOTO rozhodne o jeho budúcnosti v klube!
Zdroj: TASR

Hokejový extraligista HC'05 iClinic Banská Bystrica skúša Fredrika Sandgrena. Švédsky obranca (32) odohrá za „baranov“ prípravný turnaj vo švajčiarskom Yverdon-les-Bains aj ďalší duel v Plzni a následne sa rozhodne o jeho budúcnosti v klube.

„Rozhodnutie, či nás posilní na celú sezónu, padne po prípravnom zápase v Plzni, ktorý odohráme na spiatočnej ceste zo Švajčiarska,“ píše sa na oficiálnom facebookovom konte HC'05.

Tím trénera Vladimíra Országha nastúpi v Yverdon-les-Bains za tri dni na tri stretnutia. Vo štvrtok si zmeral sily s HC Lausanne, v piatok ich čakal HC Ambri Piotta a na záver GAMYO Epinal.

Sandgren je dlhoročným hráčom druholigového švédskeho tímu Almtuna IS, za ktorý odohral uplynulých šesť sezón. V najvyššej SHL sa nepresadil, okrem nižšej Allsvenskan hral len v Nórsku.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM