Hokej

Barani sa z Liptova vracajú bez bodu: Nepomohlo ani striedanie brankárov

Hokejisti HK 32 Liptovský Mikuláš ukončili sériu piatich prehier a zdolali Banskú Bystricu 5:2 v štvrtkovom stretnutí 49. kola Tipos extraligy.

Ilustračný obrázok k článku Barani sa z Liptova vracajú bez bodu: Nepomohlo ani striedanie brankárov
Zdroj: TASR

Liptáci neodohrali pre vysoký počet pozitívnych prípadov na koronavírus uplynulé dve kolá. Naposledy sa predstavili práve na ľade Banskej Bystrice, kde dostali výprask 1:8. Všetky papierové predpoklady hovorili v prospech Bystričanov, úplne ich však roztrhalo úvodných 78 sekúnd hrôzy, po ktorých viedli Liptáci 3:0.

Hosťom nepomohlo ani striedanie brankárov. Matej Gajan síce nahradil Filipa Belányiho, no obaja mali v zápise dva inkasované góly už v 5. minúte, keď Handlovský zvýšil na 4:0. Nikita Ščerbak sa ešte pokúsil zobudiť „baranov,“ keď v 14. minúte znížil, no do šatne odchádzali Banskobystričania predsa len so štvorgólovým mankom. Tridsaťtri sekúnd pred prvou sirénou prehĺbil depresiu hostí Sameli Ventelä.

V ďalších dvoch tretinách už gólostroj nepokračoval, presadil sa iba Jacob Cardwell v 36. minúte a tak si Liptáci pripísali prvý triumf po piatich prehrách v sérii.

Podrobné štatistiky a hlasy po zápase nájdete na ďalšej strane.

Ďalšie aktuálne správy

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM