Jakub Forgács Rôzne Správy

Atrakcie, bazár aj koncerty. Na Deň Sásovej - Rudlovej zavíta aj známa slovenská kapela

Predo dvermi je obľúbené podujatie Bystričanov! Čo všetko prinesie tohtoročný Deň Sásovej - Rudlovej? Pozrite si hlavné lákadlá!

Ilustračný obrázok k článku Atrakcie, bazár aj koncerty. Na Deň Sásovej - Rudlovej zavíta aj známa slovenská kapela
Zdroj: Dnes24.sk

Urobte si jeden deň zábavy a v sobotu vyrazte na Deň Sásovej Rudlovej 2019. Podujatie sa bude konať od 12:00 na parkovisku Rudohorská/Pi­eninská.

V programe vystúpia kapely Chiki Liki Tu-a, Sitňan aj detská skupina Maya gal Hanna. Pripravené bude aj detské vystúpenie hudobnej školy Yamaha, ďalšie hudobné a divadelné telesá, ale aj remeselný kováč Peťo so svojím kováčskym umením.

Pre mamičky a oteckov sa chystá Bazár detských vecí – výmenný/ predajný bazár s detskými vecičkami, ktoré už nie sú potrebné(detičky vyrástli) alebo sú obnosené (0–12r). Kto sa ho máte záujem aktívne zúčastniť, píšte na ozurpinfest@gmail.com.

Podujatie začína už na obed rôznymi hrami, hudobnými, divadelnými vystúpeniami pre deti a atrakciami (skákacie hrady, tvorivé dielničky, maľovanie na tvár, rôzne hry) a potrvá až do večera, kedy prebehnú vystúpenia mladých lokálnych hudobných telies a aj známych slovenských kapiel. Ako hlavná večerná hviezda vystúpi práve spomínaná hudobná skupina z Prešova Chiki Liki Tu-a.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM