Správy

Aprílový žart zjazdára Adama Žampu stál za to: Na Facebooku dokázal nachytať desaťtisíce ľudí!

V súčasnosti najlepší slovenský zjazdár a úspešný olympionik zo Soči Adam Žampa predviedol svoj zmysel pre humor. Na svojej facebookovej stránke si obyvateľ Starého Smokovca a člen bystrického VŠC Dukla vystrelil z tisícov fanúšikov.

Ilustračný obrázok k článku Aprílový žart zjazdára Adama Žampu stál za to: Na Facebooku dokázal nachytať desaťtisíce ľudí!
Zdroj: TASR

Prvoaprílový žartík Adamovi naozaj vyšiel a vtipným spôsobom nachytal množstvo jeho priaznivcov. Svojcih fanúšikov najprv potešil vymyslenou správou o astronomickej sume, ktorú získa od sponzora vďaka úspešnej olympiáde. Malo ísť o 350 000 eur na ďalšiu sezónu, z ktorých by dokázal zabezpečiť celý svoj tím a skvalitniť tak aj svoju prípravu. Pod jeho príspevkom sa následne začali hromadiť gratulačné komentáre od jeho fanúšikov.

Neskôr však Žampa priznal, že išlo iba o žart a sám sa tešil z množstva nachytaných ľudí. Do vyzradenia informácie o tom, že si všetko iba vymyslel, si totiž jeho príspevok prečítalo vyše 20 000 ľudí a získal viac než 1 500 lajkov. Ako mladý zjazdár sám napísal, nevie, ktorý blázon by mu dal 350 000 eur. Napriek tomu mu, na základe reakcií pod priznaním, mnohí jeho fanúšikovia uverili a tento vtip zobrali prevažne s úsmevom a s nadhľadom.

Foto: ilustračné

Aprílový žart zjazdára Adama Žampu: Na Facebooku nachytal desaťtisíce ľudí!
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM