Tlačové správy

Aktuálne FOTO zo Slaskej: Stavebné pozemky idú na dračku, koľko je ešte voľných?

Ak uvažujete o stavbe rodinného domu pri Žiari, mali by ste sa poponáhľať. V obľúbenej lokalite Slaská- Diely je už len už nie je veľa voľných pozemkov!

Ilustračný obrázok k článku Aktuálne FOTO zo Slaskej: Stavebné pozemky idú na dračku, koľko je ešte voľných?
12
Galéria
Zdroj: REALITY SERVICE

Aktuálne je predaná rovná polovica, t.j. 19 pozemkov, pričom na desiatich z nich už vyrastajú nové rodinné domy. (Pozrite FOTOgalériu) Pri niekoľkých ďalších zatiaľ nepredaných pozemkoch práve prebieha proces zazmluvnenia s potenciálnymi kupujúcimi. Takže tí, čo ešte váhajú s kúpou, nech sa poponáhľajú, lebo možnosť výberu sa stále zužuje a po vypredaní celej tejto lokality nič iné, obdobné, aktuálne na žiarskom trhu so stavebnými pozemkami nie je a v horizonte 5 rokov asi ani nebude

Projekt je situovaný v lone prírody na severozápadnom okraji obce Slaská s nádherným výhľadom na okolitú scenériu.

Všetky stavebné pozemky sú napojené na všetky inžinierske siete dostupné v obci Slaská (voda, plyn, elektrina, optický internet, asfaltová cesta, verejné osvetlenie a obecný rozhlas). Skolaudované prípojky elektriny, plynu, vody a optického internetu sú dovedené priamo na každý pozemok a sú zahrnuté v cene pozemku.

Nakoľko sú siete kompletne vybudované a úplne skolaudované, môžu si noví vlastníci pozemkov vybavovať stavebné povolenia na ich vysnívané domy a následne začať so samotnou výstavbou.

Pre tých, ktorí nemajú čas ani skúsenosti s vybavovaním príslušných povolení, procesom výstavby, nechcú si najímať a kontrolovať remeselníkov, či zháňať materiál na výstavbu, sme pripravili projekt „NOVOSTAVBYZH, ktorý predstavuje kompletný produkt v podobe rodinného domu na kľúč s vlastným pozemkom vrátane bezplatného poradenstva pri financovaní ich nového bývania.

Ak chce niekto začať od budúcej jari stavať dom, je práve teraz ideálna chvíľa na kúpu pozemku, aby si do marca vybrali projekt domu a vybavili stavebné povolenie.

Podrobnejšie informácie o projekte a zoznam voľných stavebných pozemkov nájdete na www.slaska-diely.sk, zoznam novostavieb rodinných domov nájdete na www.novostavbyzh.sk. Vaše otázky radi zodpovieme na osobnom stretnutí v našej realitnej kancelárii REALITY SERVICE.

Slaská- Diely: Stavebné pozemky miznú ako huby po daždi
12
Galéria
Zdroj: REALITY SERVICE
Zdroj: REALITY SERVICE
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM