Krimi

Zrážka TROCH áut smerom na Kriváň: Vodič dodávky bol pod vplyvom omamných látok! FOTO

Dychové skúšky vodičov boli negatívne, avšak vodič nákladného vozidla bol podrobený odberu biologického materiálu na zistenie omamných a psychotropných látok v tele.

Ilustračný obrázok k článku Zrážka TROCH áut smerom na Kriváň: Vodič dodávky bol pod vplyvom omamných látok! FOTO
5
Galéria

V utorok 16.5. došlo na ceste vedúcej z Mýtnej do obce Kriváň k dopravnej nehode troch vozidiel. Banskobystrická krajská polícia o tom informuje na sociálnej sieti.

„30-ročný vodič nákladného vozidla prešiel z doposiaľ nezistených príčin do protismernej časti vozovky, kde sa zrazil s oprotiidúcim vozidlom Toyota, ktoré viedla 37 – ročná vodička a následne došlo k zrážke s ďalším vozidlom. Pri nehode sa zranila jedna osoba, ktorú záchranári previezli do NsP v Lučenci,“ priblížila polícia.

Čo mal vodič v krvi

Dychové skúšky vodičov boli negatívne, avšak vodič nákladného vozidla bol podrobený odberu biologického materiálu na zistenie omamných a psychotropných látok v tele.

„Výsledok základného vyšetrenia z moču bol pozitívny a to na Benzodiazepíny a Tetrahydrokana­binol. Následne mu bola odobratá vzorka krvi na ďalšie vyšetrenie. Na mieste mu bol zadržaný vodičský preukaz,“ vysvetlila ďalej polícia.

Škoda na vozidlách bola predbežne vyčíslená na 15-tisíc eur. Na miesto nehody sa dostavil znalec z odboru dopravy, nehoda je v štádiu objasňovania.

Objektívom: Zrážka troch vozidiel smerom na obec Kriváň
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM