Tlačové správy

VIDEO: Vzrušujúce okamihy na bystrickom námestí: 7 superšportových áut na jednom mieste

Zážitok, na ktorý len tak ľahko nezabudnú! Šoféri nablýskaných športiakov značky BMW M si užili adrenalínovú jazdu Bystricou. Komu patrili?

Ilustračný obrázok k článku VIDEO: Vzrušujúce okamihy na bystrickom námestí: 7 superšportových áut na jednom mieste
2
Galéria
Zdroj: BMW LION CAR Banská Bystrica

Viac ako 3 500 koní a nenormálny výkon áut v hodnote takmer 1 000 000 eur. Ak máte pocit, že takýto pohľad sa vám naskytne len vo filme, mýlite sa. Nadšenci luxusných športových áut sa stretli v Banskej Bystrici.

Pred očami okoloidúcich sa uplynulý týždeň zjavili krásne kusy áut značky BMW M. Kto mal šťastie, mohol na jednom mieste zhliadnuť BMW M3, BMW X5M, BMW X6M, BMW M6 Coupé a dokonca aj tri kusy modelu BMW M4 s balíkom M Competition.

Adrenalín v krvi

Ako sa podarilo na jednom mieste zhromaždiť 7 športových áut prezradil portálu Bystrica24 Tomáš Magera z Lioncar: "Išlo o súčasť národnej série eventov BMW M-DAYS, na ktoré boli pozvaní naši top klienti. Pre milovníkov rýchlej jazdy a luxusných športových áut sme pripravili scénické jazdy na Vígľaš, spolu s prémiovým občerstvením a dych vyrážajúcou dynamikou plnou adrenalínu, ktorú možno vyjadriť jediným písmenom: M.“

O tom, že testovacie jazdy boli skutočným zážitkom, hovoria aj emócie tých, ktorí si jazdu vyskúšali. "Neskutočne sme si to užili, tá M4 je naozaj neskutočne ostrý kus auta, a ten zvuk a zrýchlenie…,“ povedal jeden z účastníkov.

Celá roadshow nadväzovala na prémiové podujatie BMW M DRIVE TOUR, ktoré sa uskutočnilo na okruhu Slovakia Ring. Dynamické jazdy z Banskej Bystrice do Vígľaša sa realizovali v sprievode profesionálnych inštruktorov zo Slovakia Ringu.

Výkon, ktorý sa nedal prehliadnuť

"Užili sme si niekoľko skvelých večerných prejazdov cez mesto, po ktorých nasledovalo fotenie na streche nákupného centra. Na záver celej akcie sme si to namierili na Námestie SNP, kde sme naštartovali všetkých 7 superšportiakov a otestovali motory.“

"Ak dokážete vytvoriť úžasný zážitok, zákazníci o ňom budú hovoriť. Slová z úst klientov majú obrovskú silu,“ hovorí o výnimočnom zážitku Magera.

Zároveň pripúšťa, že so svojou kolónou pútali pozornosť okoloidúcich. "V momente sa k nám zbehla polovica námestia,“ dodal.

Exkluzívne video z dynamickej jazdy v športových vozidlách BMW, v hodnote takmer 1 000 000 eur, si môžete pozrieť v našej videogalérii. Modely luxusných áut z videa nájdete u certifikovaného predajcu BMW na stránke BMW LION CAR Banská Bystrica, alebo na ich Facebook stránke!

(PR) – Za obsah, fotografie a video zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM