Jakub Forgács Kultúra Rôzne Správy

VIDEO: Keď sa rockeri spoja s raperom. Nový klip Kaliho s bystrickými Reunion

Mladí bystrickí hudobníci sa opäť predviedli. Hrajú v novej piesni rapera Kaliho. Vypočujte si Nič neni náhodou!

Ilustračný obrázok k článku VIDEO: Keď sa rockeri spoja s raperom. Nový klip Kaliho s bystrickými Reunion
4
Galéria
Zdroj: @murkezzi

V nedeľu uzrel svetlo sveta videoklip piesne Nič neni náhodou, v ktorom sa o hudbu postarala známa bystrická kapela Reunion. O spojenie ich rocku a Kaliho rapu nešlo pritom po prvýkrát. „Je to už naša tretia spolupráca (1. Dokonalá, 2. Koniec je nový začiatok), takže sme vedeli do čoho ideme. S Kalim a tímom okolo neho je vždy veľmi dobrá spolupráca. Sú to chlapci z áčka a je to cítiť z každého ich kroku. My si veľmi vážime každú možnosť pracovať na takejto úrovni a sú to veľmi cenné skúsenosti,“ povedal pre spravodajský portál Bystrica 24 spevák Milan Kováč.

„Hudbu sme poslali Kalimu ešte dávnejšie, možno aj pol roka dozadu, ale nejako sa na ňu zabudlo a neriešili sme to. Neskôr sme sa k nej vrátili a dokončili ju. Song sme najprv nahrávali a produkovali v našom štúdiu, neskôr sme šli nahrať bicie k Jimimu Cimbalovi,“ pokračoval Kováč so slovami, že spoluprácu vítajú sú vždy radi, keď sa hudba spája, spájajú sa žánre, vytvorí sa niečo nové, kde obidve strany prinesú to najlepšie a vznikne dobrý výsledok.

Mladí bystrickí hudobníci sa na novej skladbe podieľali hudobne a aranžérsky, ale vidno ich aj vo videoklipe. „Natáčali sme v jednom ateliéri v Bratislave a v Dúbravskom lese.. Zvyšných natáčacích dní sme sa nezúčastnili. Klip režíroval Adrian Kutný, to bola pre nás vynikajúca nová skúsenosť. Je to profesionál s akým človek nerobí každý deň,“ dodal Kováč.

Zdroj: YouTube.com
V OBRAZOCH: Kali - Nič neni náhodou (ft. Reunion)
4
Galéria
Zdroj: @murkezzi
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM