Jakub Forgács Krimi

Veľký zásah hasičov v Bystrici: Horí rodinný dom!

V čase príchodu príslušníkov HaZZ bola požiarom zasiahnutá strecha a podkrovné priestory rodinného domu. Hasiči priniesli prvé informácie z miesta.

Ilustračný obrázok k článku Veľký zásah hasičov v Bystrici: Horí rodinný dom!
Zdroj: TASR/Lukáš Grinaj

Operačné stredisko Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Banskej Bystrici informovalo v pondelok krátko po 17.30 hod. o požiari strechy rodinného domu na Malachovskej ceste v Banskej Bystrici. Na mieste zasahujú štyri kusy techniky a 11 príslušníkov HaZZ, ale aj jeden kus techniky DHZO a päť jeho členov.

Zásah v dýchacích prístrojoch

„Ide o požiar strechy a podkrovných priestorov rodinného domu. V čase príchodu príslušníkov HaZZ bola požiarom zasiahnutá strecha a podkrovné priestory rodinného domu,“ uviedli hasiči so slovami, že v rodinnom dome bolo v čase príchodu príslušníkov silné zadymenie.

„Príslušníci HaZZ v spolupráci s členmi Dobrovoľného Hasičského zboru obce Banská Bystrica časť Šalková vykonávajú lokalizačné práce prostredníctvom dopravného hadicového vedenia a troch útočných „C“ prúdov. Súčasne prebieha odvetrávanie priestorov rodinného domu a rozoberanie strešnej konštrukcie,“ pokračovali hasiči so slovami, že zásah vykonávajú v autonómnych dýchacích prístrojoch.

„Pri udalosti nedošlo k zraneniu osôb,“ dodali hasiči so slovami, že na mieste udalosti sa nachádza hliadka Polície a smeruje tam aj riadiaci dôstojník ako aj zisťovateľ príčin vzniku požiarov HaZZ.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne správy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM