Jakub Forgács Správy

Veľký výmenný trh pod Urpínom: Okrem vecičiek od výmyslu sveta aj ďalšie lákadlá!

Máte doma veci, ktoré sú použiteľné, zavadzajú vám a už ich nepotrebujete? Rozhodne ich netreba vyhadzovať. Môžete pomôcť druhým. A to nie je všetko. Ak sa vám zápači nejaká vec od iných, pokojne si ju môžete zobrať domov. V banskobystrickej Zóne bez peňazí na vás čaká ešte oveľa viac!

Ilustračný obrázok k článku Veľký výmenný trh pod Urpínom: Okrem vecičiek od výmyslu sveta aj ďalšie lákadlá!
Zdroj: Dnes24.sk

V sobotu sa od 11:00 do polnoci v priestoroch Urban Spotu, bývalého Kina Hviezda, uskutoční ďalšia Zóna bez peňazí. Prineste veci, ktoré už nepotrebujete, čokoľvek, o čom si myslíte, že môžete podarovať a čo poteší niekoho iného. Nájdite si vec, ktorá sa vám páči a vezmite si ju – to všetko úplne zadarmo.

Počas Zóny bez peňazí je pripravený aj bohatý sprievodný program. Od 14:00 budú prebiehať workshopy ako výroba kruhových kobercov, plstenie, ručné štrikovanie, či drôtené ozdoby. Od 15:30 sú pripravené prednášky People in need – Projekt bývania v Kojaticiach, Robo Jankovich – Znovuvytváranie komunít a Organica – Prírodné stavby.

Na svoje si prídu aj milovníci filmu a hudby. Premietať sa budú filmy Solárne mamy a Človek v Afganistane. Od 19:00 vystúpia skupiny Buchajtramka (ethno – folk), Kiklop (Luki Kubičina & Martin Žiak) a Ein Kessel Buntes & Friends.

Foto: Zóna bez peňazí

Zóna bez peňazí v Banskej Bystrici aj s bohatým programom
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM