Tlačové správy

V Europa Shopping Center nájdete aj počas rekonštrukcie bohaté možnosti stravovania

V najväčšom banskobystrickom nákupnom centre pokračujú úpravy food zóny na prvom poschodí. Europa SC úvodom tohto mesiaca zahájila rekonštrukciu s cieľom priniesť svojim návštevníkom ešte vyššiu úroveň moderného, pohodlného a kvalitného stravovania.

Ilustračný obrázok k článku V Europa Shopping Center nájdete aj počas rekonštrukcie bohaté možnosti stravovania
3
Galéria
Zdroj: Europa SC

Znovuotvorenie tohto priestoru centrum plánuje v novembri tohto roka.

Europa Shopping Center v mesiaci august odštartovala vo svojich priestoroch rekonštrukciu foodcourtu, ktorý sa doposiaľ tešil vysokej miere návštevnosti. Priestor jedálenskej časti s niekoľkými stravovacími jednotkami sa aktuálne nielen modernizuje, ale sfunkční sa aj jeho vybavenie a ponuka. Hlučnosť či prašnosť spojenú s prácami návštevník prvého poschodia takmer nepocíti, nakoľko sa hlavná časť realizuje najmä v nočných hodinách a tým nenarušuje chod prevádzky centra.

„Chceme stále vytvárať dostupnú, atraktívnu a funkčnú formu ponuky aj počas možno tak citlivo vnímaného procesu, akým je rekonštrukcia v tomto prípade pomerne veľkého priestoru. Sme preto radi, že sme našli efektívne riešenie aj pre niekoľko prevádzok, ktoré sú návštevníkom naďalej k dispozícii,“ hovorí Michaela Čanecká, Head of Retail, Property Management CBRE.

Na obdobie trvania rekonštrukcie preto centrum presunulo niektoré z prevádzok na nové miesta s cieľom zabezpečiť návštevníkom kontinuálny prístup k ponuke, na ktorú sú už roky zvyknutí. Prevádzky ako Tiffany, Fresh Bar a Tchibo nájdu návštevníci centra aktuálne na nových dočasných pozíciách. Zo širokého výberu produktov od Tchibo si teraz môžu zákazníci vybrať na prvom poschodí, priamo oproti papiernictvu Titi. Milovníci ponuky od Tiffany ju aktuálne nájdu na druhom poschodí, pri nechtovom štúdiu a detskom ihrisku smerom ku kinu Cinemax. Návštevníci sa aj naďalej môžu osviežiť vo Fresh bare, kde nájdu pestrý výber čerstvých štiav a džúsov. Fresh bar nájdete na prízemí pri bankomatovej zóne a predajni Terno.

Zdroj: Europa SC

Rekonštrukčné práce sa zároveň nedotýkajú prevádzok s ponukou stravovania či občerstvenia, ktoré nie sú umiestnené v priestoroch foodcourtu. Návštevníci tak majú príležitosť naďalej si vychutnať obľúbené jedlá v prevádzkach After, Lagaro, Bambusová záhrada, Chilli Pizza, La Crema, Kaviareň pod stromom, Cafe Europa, Twist galeria a Cafe dias, ktoré ostávajú otvorené na svojich pôvodných a pre návštevníkov už známych miestach.

„Ako nákupné a voľnočasové centrum sa snažíme prinášať moderné prvky do našich priestorov, či už je to umiestňovaním zaujímavých a populárnych značiek do našich prevádzok, alebo aj modernizáciou priestorov, ktoré slúžia nielen nakupujúcim návštevníkom. Spomedzi týchto sme za uplynulých pár rokov dopriali nový rozmer napríklad toaletám, relax zónam a pre komfort návštevníkov pribudol aj potrebný eskalátor. Rekonštrukcia je vždy krokom, ktorý zodpovedne plánujeme a zároveň komunikujeme. Sme preto vďační za veľkú mieru porozumenia a trpezlivosti, ktorú naši návštevníci majú. Odmenou im bude priestor, ktorý, ako veríme, ich určite vo veľa ohľadoch prekvapí a uspokojí aj požiadavky toho najnáročnejšieho zákazníka,“ dodáva M. Čanecká.

Renováciou nenákupných priestorov vytvára Europa SC funkčné prostredie s cieľom byť atraktívni aj pre komunitné rozmery. Realizujú sa tu zaujímavé autorské alebo hosťujúce podujatia, výstavy, či projekty, pričom si návštevníci vychutnávajú svoje obľúbené priestory s pridanou hodnotou. Europa SC sa tak stáva miestom, kde sa nielen jednotlivci ale aj rodiny dokážu zabaviť, majú priestor na oddych a všestrannú ponuku služieb či občerstvenia, ktorá je súčasťou zdieľaného zážitku. Novinkami a dôležitými informáciami návštevníkov počas rekonštrukcie sprevádzajú aj informačné tabule na prízemí nákupného centra, alebo komunikačné kanály, ktoré sa pravidelne aktualizujú.

Zdroj: Europa SC

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: Europa SC
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM