Jakub Forgács Rôzne

Spravodajský týždeň v Bystrici v jednej kocke: Pozrite si témy, ktoré rezonovali najviac

Uplynulý týždeň vôbec nebol skúpy na zaujímavé udalosti. Vybrali sme 5 článkov, ktoré vás pritiahli v najväčšej miere. Čo najviac rezonovalo u našich čitateľov v uplynulých dňoch?

Ilustračný obrázok k článku Spravodajský týždeň v Bystrici v jednej kocke: Pozrite si témy, ktoré rezonovali najviac
Zdroj: Dnes24.sk

Ocenení lekári

Banskobystrická nemocnica sa veru má čím pochváliť. Odborná i široká verejnosť rozhodla, že až traja jej lekári sa umiestnili na popredných priečkach v ankete TOP lekári Slovenska.

Čítajte tu: Trojici odborníkov z bystrickej nemocnice sa ušlo veľkej pocty: V hlasovaní o TOP lekároch Slovenska obsadili popredné priečky

Kuzminová o Saganovom triumfe

Triumf Petra Sagana neušiel ani zlatej biatlonistke Nasti Kuzminovej. Dúfa, že majstrovské zlato nášho cyklistu pomôže aj iným športom a varuje…

Čítajte tu: Dvojnásobná olympijská víťazka Kuzminová varuje: Saganov výsledok nesmie padnúť do zabudnutia

Novinka pre hokejových fanúšikov

V tejto dobe sa hodí každé euro a obzvlášť, keď ho môžete minúť na zápase vašich obľúbencov. Pre fanúšikov bystrických baranov máme dobré správy. Vďaka novinke odteraz pri ceste autom na domáce zápasy ušetria.

Čítajte tu: Fanúšikovia baranov sa dozvedeli skvelú správu: Aha, akú novinku vymyslel bystrický klub!

Unikátna technológia

Pacienti, čakajúci na nové obličky, majú dôvod na radosť. Vďaka novému prístroju v banskobystrickej Rooseveltovej nemocnici sa počet transplantácií zvýši. Využívajú ho tu ako jediní na Slovensku.

Čítajte tu: Nový prístroj v Rooseveltke stojí za pozornosť: Inovatívna technológia, ktorú máme v Bystrici ako jediní v SR!

Kam sa oplatí zavítať…

Dediny okolo nášho mesta skrývajú všakovaké známe i menej známe zaujímavosti, ktoré sa rozhodne oplatí vidieť na vlastné oči. A vyraziť si na výlet, trochu zmeniť prostredie i vyvetrať si hlavu. Tu je 5 tipov z našej redakcie…

Čítajte tu: Keď sa merať cestu rozhodne oplatí: 5 dedín pri Bystrici, do ktorých by ste mali zavítať

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM