Jakub Forgács Krimi

ŠOKUJÚCE odhalenie hneď u PIATICH vodičov: PROBLÉMOM tentoraz nebol alkohol

V odhaľovaní nezodpovedných vodičov chcú banskobystrickí krajskí policajti naďalej intenzívne pokračovať. Môžu za to aj prípady z uplynulého týždňa.

Ilustračný obrázok k článku ŠOKUJÚCE odhalenie hneď u PIATICH vodičov: PROBLÉMOM tentoraz nebol alkohol
5
Galéria

Na cestách Banskobystrického kraja sú denne hliadky polície, ktoré dohliadajú na bezpečnosť na našich cestách. „Sú to policajti dopravnej polície, poriadkovej ale aj železničnej polície. Silnou súčasťou hliadkujúcich policajtov sú dennodenne aj kolegovia z Pohotovostnej motorizovanej jednotky odboru poriadkovej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici, ktorí sú zdá sa úspešní v odhaľovaní vodičov jazdiacich pod vplyvom omamných a psychotropných látok,“ uviedli banskobystrickí krajskí policajti na sociálnej sieti.

„Len počas minulého týždňa (14. týždeň 2024) vďaka ich všímavému prístupu zabránili v jazde na cestách ďalším piatim vodičom, u ktorých bolo zistené užitie drog,“ prekvapili muži zákona.

„Od začiatku roka 2024 tak už zistili 21 takýchto skutkov,“ dodali policajti so slovami, že v odhaľovaní takýchto nezodpovedných vodičov budú naďalej intenzívne pokračovať.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne správy

V OBRAZOCH: Policajné kontroly v Banskobystrickom kraji
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM