Hokej

Skvelá správa pre fanúšikov baranov. Finálové zápasy si užijú aj na veľkoplošnej obrazovke

Nedá sa vám ísť podporiť bystrických hokejistov na zápasy pod Zoborom? Nemusíte zúfať, na námestí vyrastie veľkoplošná obrazovka.

Ilustračný obrázok k článku Skvelá správa pre fanúšikov baranov. Finálové zápasy si užijú aj na veľkoplošnej obrazovke
10
Galéria

Mesto pod Urpínom v týchto dňoch žije hokejom. Práve prebiehajú finálové zápasy s Nitrou a banskobystrickí hráči sa pokúsia o hetrik. Podporovať ich budú ľudia na štadióne, ale aj priamo na námestí. V stredu barani odohrajú druhý finálový zápas na Zimnom štadióne v Banskej Bystrici. Počas víkendu si však naši hráči zmerajú sily so svojím súperom v Nitre.

„Pozývame všetkých obyvateľov i návštevníkov mesta, aby prišli v sobotu, 13. apríla 2019 o 18:00 hod. na Námestie SNP, kde môžu sledovať priame prenosy sprevádzané príjemnou atmosférou, ktorú sami vytvoria,“ uviedla hovorkyňa primátora Dominika Mojžišová.

„Veľkoplošná obrazovka bude na námestí umiestnená aj počas ďalších zápasov, ktoré hokejisti odohrajú v Nitre, prípadne aj v Banskej Bystrici. V nedeľu, 14. apríla 2019 sa na vás tešíme od 19:00 a ďalšie priame prenosy budú aktualizované podľa priebehu výsledkov jednotlivých zápasov. Stánky s občerstvení, ktoré sú súčasťou veľkonočných trhov budú otvorené do 19:00. Dostupná bude aj ponuka na terasách okolitých prevádzok,“ pokračovala Mojžišová.

FOTO: Bystričania fandili baranom pred veľkoplošnou obrazovkou
10
Galéria
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM