Jakub Forgács Rôzne Správy

SENZÁCIA na strednom Slovensku: Postavia tam najväčší ZÁBAVNÝ park v Európe?

Priamo v srdci Slovenska by sme sa mohli dočkať neobvyklej investície. Uvidíme atrakcie od výmyslu sveta pre malých aj veľkých?

Ilustračný obrázok k článku SENZÁCIA na strednom Slovensku: Postavia tam najväčší ZÁBAVNÝ park v Európe?
32
Galéria

Hneď v úvode nového mesiaca sa k nám do redakcie dostala ohromná informácia. Týka sa megaprojektu, ktorý by do nášho regiónu mohol pritiahnuť návštevníkov z blízkeho i ďalekého okolia.

Bezkonkurenčná atrakcia

Juhokórejská spoločnosť, ktorej názov by sa dal v jednoduchosti preložiť ako „Ani vo sne“ sa údajne chystá medzi Banskou Bystricou a Zvolenom postaviť najväčší zábavný park v Európe.

Kováčovú a Sliač prepojí kyvadlová „húsenková“ doprava.

„Súčasťou projektu budú najrôznejšie kolotoče a atrakcie. Chýbať nebude ani najväčšia horská dráha s dĺžkou až 7 kilometrov a rýchlosťou neuveriteľných 250 km/h,“ prezradil pre spravodajský portál Dnes24.sk hovorca juhokórejského investora, Ho Ax Er.

Obrovská investícia

Dôvod, prečo sa rozhodli megaprojekt za vyše 1,2 miliardy eur zrealizovať práve v našom regióne, je podľa jeho slov prostý. „Nevedeli sme už čo s peniazmi,“ prezradil.

Čo sa dátumu samotnej výstavby týka, oplatí sa pozrieť do kalendára. Je totiž 1. apríl a táto správa je iba žartom. Veríme, že ju zoberiete s humorom a že nám zostanete verní aj v budúcnosti. Okrem tohto článku vám totiž aj naďalej chceme prinášať seriózne a aktuálne správy z regiónu.

V priloženej fotogalérii si môžete pozrieť tradičnú aj vskutku originálnu veľkonočnú výzdobu v domácnostiach Stredoslovákov.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne správy

V OBRAZOCH: Veľkonočná výzdoba v domácnostiach Stredoslovákov
32
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM