Jakub Forgács Správy

Preteky psích záprahov nakoniec na Králikoch nebudú: Pozrite, kam sa presunie zápolenie štvornohých chlpáčov

Ak aj vám učarovali psíky a chystali ste sa na preteky psích záprahov, zbystrite pozornosť. Organizátori ohlásili zmenu, ktorá sa týka miesta konania pretekov. Neuskutočnia sa na Králikoch!

Ilustračný obrázok k článku Preteky psích záprahov nakoniec na Králikoch nebudú: Pozrite, kam sa presunie zápolenie štvornohých chlpáčov
Zdroj: TASR

Silné psy mali predviesť svoje schopnosti 18. – 22. februára 2016 neďaleko Banskej Bystrice. Králiky mali hostiť Majstrovstvá Európy FISTC v pretekoch psích záprahov na stredné a dlhé trate. Nakoniec však organizátori pristúpili k zmene miesta konania pretekov.

„Miesto pretekov sa zmenilo na Lyžiarske stredisko Šachtičky, vzdialené osem kilometrov od Banskej Bystrice. Snehové podmienky sú dobré. Trate budú vedené medzi Šachtičkami a Donovalmi,“ uviedli organizátori o akcii, ktorá sa bude konať v pôvodnom termíne na zmenenom mieste.

Ubytovacie kapacity na Šachtičkách sú síce plné, ale zabezpečené je ubytovanie v Strednej odbornej škole Pod Bánošom. Pre návštevníkov tiež bude zabezpečená kyvadlová doprava z parkoviska na Pieninskej ulici v Sásovej v sobotu a nedeľu.

Čítajte tiež:

Lekár, ktorého v Bystrici pozná množstvo milovníkov zvierat: EXKLUZÍVNY rozhovor s veterinárom Paulinym

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM