Krimi

Prehliadka odhalila veľký úlovok: Polícia v Banskej Bystrici natrafila na auto plné drog

Okrem drog mal obvinený podľa polície v aute aj uzatvárateľné plastové vrecká, digitálnu váhu a iné predmety slúžiace na páchanie drogovej trestnej činnosti.

Ilustračný obrázok k článku Prehliadka odhalila veľký úlovok: Polícia v Banskej Bystrici natrafila na auto plné drog
4
Galéria

Vyšetrovateľ NAKA obvinil J.K. z drogovej trestnej činnosti, policajti NAKA spoločne s kolegami z Banskej Bystrice ho zadržali pri obci Kováčová. Polícia Slovenskej republiky o tom informuje na sociálnej sieti.

„Po prehliadke jeho auta mu zaistili viac ako sedem gramov kokaínu, čo je najmenej 77 obvykle jednorazových dávok. V hodnote na čiernom trhu najmenej 615 eur. Okrem kokaínu zaistili necelých 400 gramov metamfetamínu, čo je asi 3 960 jednorazových dávok, v hodnote asi 19-tisíc eur,“ uviedla ďalej polícia.

Váženie aj balenie

Okrem drog mal obvinený podľa polície v aute mobilné telefóny, uzatvárateľné plastové vrecká, digitálna váha a iné predmety slúžiace na páchanie drogovej trestnej činnosti, ktoré policajti zaistili.

Podľa policajných informácií mal obvinený drogy zabezpečovať a potom prevážať.

„Drogy mal najskôr spracovávať, vážiť, deliť, baliť do obalov rôznych gramáží a postupne distribuovať ďalším dílerom alebo koncovým užívateľom v okrese Lučenec a podľa potreby aj na iné miesta v rámci Slovenska,“ uzavrela polícia s tým, že obvinenému môže hroziť trest odňatia slobody na 10 až 15 rokov.

Objektívom: Polícia pri obci Kováčová odhalila v aute drogy
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM