Jakub Forgács Správy

Potrebujete vymeniť obsah svojho šatníka? V Bystrici sa chystá burza, kde si určite prídete na svoje

Aj vás už nudí to, čo nosíte,chcete sa zbaviť prebytočného oblečenia alebo získať nové kúsky do svojho šatníka? Potom neprehliadnite burzu, ktorá sa už čoskoro bude konať pod Urpínom.

Ilustračný obrázok k článku Potrebujete vymeniť obsah svojho šatníka? V Bystrici sa chystá burza, kde si určite prídete na svoje
Foto: Dominika Handzušová / Zdroj: Dnes24.sk

Materské centrum Podlavice sa v spolupráci s Občianskou radou Podlavice tento rok rozhodli zorganizovať Jesenno-zimnú burzu ošatenia, obuvi a potrieb v priestoroch Kultúrneho domu Podlavice. Bude prebiehať v sobotu 5. septembra 2015 od 9:00 do 17:00. Ak sa preto chcete zbaviť prebytočného oblečenia či získať nové kúsky do vášho šatníka, určite by ste tam nemali chýbať.

Ako bonus pre predávajúcich je zabezpečené opatrovanie detí v prípade, že ich nemajú kam umiestniť. Ak máte záujem prísť predávať, stačí si rezervovať miesto na mcpodlavice@gmail.com najneskôr do 29. augusta 2015, uhradiť jednorázový poplatok 2 eur na predávajúceho (poplatok bude použitý pre potreby materského centra) a tovar riadne označiť sumou.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM