Tlačové správy

Potešte kúskom Bali seba alebo svojich najbližších

Vianoce, narodeniny, meniny, výročia aj významné životné jubileá. Pri všetkých týchto udalostiach viete potešiť svojich najbližších darčekovou poukážkou na špeciálnu masáž, kde môžete zažiť doslova kúsok raja v srdci Slovenska.

Ilustračný obrázok k článku Potešte kúskom Bali seba alebo svojich najbližších
6
Galéria

Ak sa rozhodnete takto obdarovať niekoho, na kom Vám záleží, určite zožnete úspech. Obdarovaní totiž môžu na vlastnej koži zažiť pravú balijskú masáž, ktorá v sebe spája starodávne tradície a praktiky. Dokáže uzdraviť fyzicky aj duchovne a zároveň vo Vás zanechá úžasný pocit. Poďte s nami spoločne navštíviť kúsok Bali:

Zdroj: YouTube.com

Oáza pokoja v srdci Slovenska

Prvý augustový deň otvoril vo Zvolene svoje brány jedinečný projekt Little Bali, ktorý na Slovensko priniesol kus toho najcennejšieho, čo vie tento exotický ostrov ponúknuť. A to kombináciu štyroch silných elementov, vďaka ktorým môžete zažiť chuť a nefalšovanú balijskú atmosféru priamo na vlastnej koži. Jedným z týchto elementov je pravá balijská masáž, ktorá vie dokonale uvoľniť nielen telo, ale aj myseľ. „Najobľúbenejšia masáž medzi našimi klientmi je tradičná Bali masáž,“ prezradila Zuzana Sitárová, manažérka Little Bali. Vysvetlila, že je to celotelová masáž, pri ktorej si klient môže vybrať jednu zo štyroch ponúkaných vôní. „Môžete si zvoliť olej podľa vône, ktorá vám najviac vyhovuje a ktorá sa vám najviac páči,“ doplnila. Zaujímavosťou je, že práve tieto oleje vyrábané výlučne z prírodných surovín nenájdete nikde inde.

Blahodarné účinky pre telo, ducha a myseľ

Tradičná balijská masáž využíva kombináciu jemných strečingov, akupresúry, reflexológie a aromaterapie na stimuláciu prietoku krvi, kyslíka a energie okolo tela, alebo na navodenie pocitu pohody, pokoja a hlbokej relaxácie. Balijská masáž využíva rôzne techniky vrátane rolovania pokožky, miesenia, hladenia a stimulácie tlakovými bodmi v kombinácii s vôňami esenciálnych olejov. Je vhodnou alternatívou, ktorú si môžete vybrať v prípade, ak chcete zažiť rôzne masážne techniky, potrebujete pomoc pri relaxácii alebo ak sa cítite slabo. Práve tento typ masáže vám pomôže cítiť sa pokojne, posilní váš krvný obeh a zacieli na zauzlené tkanivá aj na fyzické problémy.

Bali masáž sa však okrem týchto (bežných) problémov zameriava aj na energetický aspekt tela. Vychádza totiž z pôvodných masážnych techník založených na tradičnej indonézskej medicíne, ktorá verí v rovnováhu tela, mysle a ducha. A tak sa okrem fyzického zdravia zameriava aj na to psychické. Jej cieľom je vyrovnávať a odblokovať energetické kanály známe ako meridiány, vďaka čomu dôjde k lepšiemu prietoku energie a obnoveniu celkovej rovnováhy v tele.

Ako prebieha balijská masáž v Little Bali?

Pravá balijská masáž nie je len o uvoľnení tela, ale aj očistnom rituáli pre dušu. „Chceme, aby ste si z nej odniesli intenzívny zážitok, preto ju u nás v Little Bali sprevádza konkrétny postup,“ hovorí jedna z masérok, ktoré pochádzajú priamo z indonézskej provincie Bali. Na čo sa teda pripraviť, ak sa rozhodnete prísť do Zvolena na balijskú masáž?

• Hneď pri príchode vyplníte na recepcii krátky dotazník. Jeho cieľom je zistiť, o aký typ a intenzitu masáže máte záujem. Spomenúť môžete aj konkrétne miesta na tele, na ktoré by ste sa chceli zamerať. Na konci dotazníka máte možnosť vybrať si olej, pomocou ktorého vás bude masérka masírovať.
• Recepčná vás následne odprevadí do masážnych miestností, kde sa vás už ujme masérka. Pred samotnou masážou máte možnosť osprchovať sa, potom sa zabalíte do pripravenej plachty a presuniete sa do kresla v masážnej miestnosti. Celý rituál totiž začína umývaním nôh.
• Umývanie nôh v medenej nádobe s teplou vodou, lupeňmi kvetov a soľou je úvodom balijskej masáže. Tento krok vás má pripraviť na masáž, ktorá bude nasledovať. Už v tomto kroku sa preto treba pokúsiť čo najviac uvoľniť a naplno si vychutnávať pocit, že je o vás dobre postarané.
• Po umývaní nôh sa presuniete na pripravené ležadlo, kde začne samotná masáž. Vtedy už netreba na nič a nikoho myslieť. Jednoducho sa nechajte unášať pokojom a harmóniou a naplno si vychutnajte pocit absolútneho uvoľnenia.

Neváhajte a príďte!

Pravú balijskú masáž si teraz môžete dopriať aj spolu so svojim partnerom/par­tnerkou. Je to veľmi jednoduché. Stačí prísť na masáž do Zvolena, do Little Bali, a objednať sa na párovú Bali masáž, kde sa vám budú venovať dve masérky súčasne. Ak chcete potešiť seba alebo svojich blízkych, obdarujte ich darčekovou poukážkou s možnosťou výberu zo siedmich balijských masáží. Objednať sa dá pomocou rezervačného systému na stránke www.littlebali.sk alebo telefonicky na čísle 0915 518 800.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: Little Bali
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM