Jakub Forgács Krimi

Policajti si posvietili na KAMIONISTOV: Za pár hodín zistili DESIATKY porušení predpisov

Okrem iných útvarov boli do akcie zapojení aj policajti Oddelenia cestného dozoru a špeciálnych kontrol Krajského riaditeľstva v Banskej Bystrici.

Ilustračný obrázok k článku Policajti si posvietili na KAMIONISTOV: Za pár hodín zistili DESIATKY porušení predpisov
Zdroj: Polícia SR - Trnavský kraj

V súvislosti s plnením úloh vyplývajúcich z členstva v medzinárodnej organizácii ROADPOL (európska organizácia združujúca dopravné polície členských štátov) sa aj na cestách Banskobystrického kraja konala z nedele na pondelok (18.2.) dopravno-bezpečnostná akcia zameraná na kontrolu vodičov nákladných vozidiel a autobusov. Banskobystrickí krajskí policajti o tom informovali na sociálnej sieti.

Uvedené kontroly prebiehajú od 19. februára do 25. februára aj v ostatných členských štátoch pod označením ROADPOL operation „Truck & Bus“

„Okrem iných útvarov boli do akcie zapojení aj policajti Oddelenia cestného dozoru a špeciálnych kontrol Krajského riaditeľstva v Banskej Bystrici, ktorí odhalili 22 porušení predpisov. Tie následne riešili v blokovom konaní,“ dodali policajti so slovami, že z tohto počtu až 17 priestupkov bolo v súvislosti s používaním záznamového zariadenia (tzv. tachografu).

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne správy

Video: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM