Jakub Forgács Hokej

Podniky v centre vábia na hokej: Na tomto si môžete pochutiť počas zápasov!

Hokejový šampionát je už v plnom prúde. Bilancia slovenských hokejistov je zatiaľ veľmi priaznivá a banskobystrické podniky cez zápasy čelia náporu fanúšikov. Pozrite, čím všetkým lákajú zákazníkov počas majstrovstiev sveta.

Ilustračný obrázok k článku Podniky v centre vábia na hokej: Na tomto si môžete pochutiť počas zápasov!
Zdroj: TASR

Mnohé banskobystrické podniky v centre mesta sa na hokejové majstrovstvá sveta, ktoré sú už v plnom prúde, pripravili svedomito. Zákazníkom ponúkajú prenosy zápasov slovenských hokejistov, ale aj zahraničných reprezentácií, ktoré si môžu vychutnávať nielen vnútri, ale aj na terasách. Zisťovali sme preto, na čom všetkom si u nich návštevníci môžu počas šampionátu pochutiť a či pre fanúšikov pripravili aj nejaké špeciálne akcie.

Špeciálne burgre i fľaškové pivá

„Počas MS v hokeji máme špeciálnu ponuku burgrov,“ prezradila Katarína Lukáčová z podniku Červený Rak na Námestí SNP. Ako doplnila, okrem nich si k zahryznutiu môžu fanúšikovia dať aj pivárske špeciality a tradičné rakárske jedlá ako pečené bravčové koleno a rebierka, nakladaný utopenec, nakladaný hermelín, pivný syr, kuracie krídelká, drobné chuťovky k pivu a vínu a pododbne. Zapiť ich môžu pestrým výberom pív. „Predávame Urpiner, Vincúr 11 a 12 z vlastného Pivovaru Krebs, Plzeňský Prazdroj, bazové pivo a máme širokú ponuku fľaškových pív,“ dodala.

Ako sme sa dozvedeli, v Plzeňskej reštaurácii na Námestí SNP si môžu návštevníci okrem nepasterizovaného Pilsner Uquellu z tanku pochutiť aj na kadečom inom. „Odporúčame hlavne naše jedlá k pivu ako sú rebierka, koleno, krídla a podobne,“ povedali nám v reštaurácii, ktorá plánuje pre hokejových fanúšikov pripraviť aj nejaké akcie, ale až pri vyraďovacej fáze bojov.

V reštaurácii Zlatý Bažant, naopak, špeciálne akcie nechystajú, no to ľudí vôbec nemusí odradiť. „V ponuke máme Zlatý Bažant tankový 10, čapovanú 12 a tmavé pivo. Máme špeciálny pivný lístok, v ktorom nájdete pečené rebrá, nakladaný hermelín, grilované krídla so sweetchilly omáčkou,“ povedala nám Daniela Zummerová z reštaurácie Zlatý Bažant.

V hre aj lístky na Majka Spirita

„Počas majstrovstiev sveta máme akciu – spoluprácu s Urpinerom, teda nejaké tričká a poháre do súťaží pre ľudí. V našom podniku predávame pivá Urpín a Plzeň. Okrem nápojov si u nás zákazníci môžu kúpiť aj arašidy, chrumky a podobne, čo sa pri zápasoch zvykne jesť,“ uviedol Adrián Hlodák z Kapitol pubu na Kapitulskej ulici.

„Pred semifinále, 15. mája, budeme mať veľkú akciu, kde budú mať ľudia možnosť, získať lístky na koncert Majka Spirita,“ prezradil prevádzkar z Positivo café na Dolnej ulici. Ako doplnil, počas zápasov na majstrovstvách sveta sa návštevníci môžu tešiť aj na rôzne akcie, ktoré vždy, aj podľa vývoja, budú intuitívne vyberať. Podľa jeho slov ide o rôzne bonusy, či už množstevné akcie alebo špeciálnu ponuku nápojov. „Máme dva druhy pív, lokálny Urpiner a Plzeň. V ponuke máme tiež pochutiny, ktoré k alkoholu dávame štandardne grátis. Máme slané tyčinky, čipsy aj chrumky,“ dodal.

Nie všetky dámy tiež zdieľajú hokejové nadšenie. Ako by malo k hokejovému sviatku pristupovať nežnejšie pohlavie, radili priamo športoví fanúšikovia. Prečítajte si – tak trochu s nadhľadom a úsmevom – ich odpočúčania, ako sa počas šampionátu správa ideálna žena :)

Kompletné spravodajstvo, tabuľky a výsledkový servis z MS v hokeji 2015

Čítajte tiež:

Bystrické podniky sa pripravujú na hokejový ošiaľ: TAKTO si vychutnáme majstrovstvá v centre mesta

Známi Bystričania priznávajú, aj nás pohltí hokejová horúčka: Šampionát sa chystá sledovať aj rektor UMB

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM