Jakub Forgács Krimi

ZÁCHRANNÁ akcia na moste nad Hronom: Na okraji stál muž v KRÍZOVEJ situácii, FOTO

Policajti spravili všetko pre to, aby muža zachránili. Spočiatku bolo podľa ich slov veľmi ťažké nadviazať s ním kontakt,

Ilustračný obrázok k článku ZÁCHRANNÁ akcia na moste nad Hronom: Na okraji stál muž v KRÍZOVEJ situácii, FOTO
3
Galéria

Policajné hliadky Obvodného oddelenia Policajného zboru vo Zvolene boli v pondelok (18.12.) ráno vyslané na pomoc mužovi na jeden z mostov na rieke Hron. Banskobystrickí krajskí policajti o tom informovali na sociálnej sieti.

Okamžitá pomoc

„Policajti po príchode na miesto zistili, že 59-ročný muž stojaci na okraji mosta je v krízovej situácii a potrebuje okamžitú pomoc,“ uviedli.

„Spočiatku bolo veľmi ťažké nadviazať s ním kontakt, no citlivým prístupom sa im podarilo muža presvedčiť, aby s nimi komunikoval,“ pokračovali policajti so slovami, že práve vďaka tomu mala táto akcia šťastný koniec a pána si do opatery prevzala posádka rýchlej zdravotnej pomoci.

„Predvianočné obdobie pre väčšinu ľudí prináša radostné stretnutia s rodinou a priateľmi, ale pre niektorých znamená len izoláciu a zúfalstvo. Veľmi dôležité je sa v takýchto prípadoch neuzatvárať do seba a vyhľadať pomoc. Našim kolegom zo Zvolena ďakujeme, odviedli skvelú prácu,“ dodali muži zákona.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne správy

V OBRAZOCH: Policajti zachránili muža v ťažkej životnej situácii
3
Galéria
Video: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM