Jakub Forgács Krimi

Vodička bola NÚTENÁ zastať pred policajnou stanicou: Dočkala sa nezištnej POMOCI

Žene na aute praskla pružina zavesenia kolesa a následne došlo k predratiu pneumatiky a defektu. Čo nasledovalo?

Ilustračný obrázok k článku Vodička bola NÚTENÁ zastať pred policajnou stanicou: Dočkala sa nezištnej POMOCI
Zdroj: Polícia SR - BB kraj

V služobnej pošte si banskobystrickí krajskí policajti našli poďakovanie pre mužov zákona. Zverejnili ho na sociálnej sieti.

Nezištná pomoc

„Chcela by som sa ešte raz touto cestou poďakovať príslušníkom Policajného zboru vo Zvolene, ktorí mi v stredu, 21.2.2024 v ranných hodinách pomohli s výmenou rezervy na mojom osobnom aute. Na aute mi praskla pružina zavesenia kolesa a následne došlo k predratiu pneumatiky a defektu. Bola som nútená odstaviť auto pred budovou Policajného zboru na Švermovej ulici, kde mi veľmi ochotne pomohli dvaja príslušníci Policajného zboru. Neviem žiaľ mená, tak sa chcem aspoň takto ešte raz veľmi pekne poďakovať,“ píše v poďakovaní pani M.

„Je úžasné zistiť, že sú medzi nami ľudia ochotní nezištne pomôcť a v tomto prípade aj ľudia, ktorí sa držia vety "Pomáhať a chrániť“," dodáva.

„Ďakujeme za potešujúcu správu a kolegom: kpt. Mgr. Jánovi V. z Okresného riaditeľstva Policajného zboru Zvolen a npráp. Pavlovi F. z Obvodného oddelenia Policajného zboru Krupina za šírenie dobrého mena Policajného zboru,“ dodali policajti.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne správy

Video: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM