Ľubomír Hudačko Správy

Vo Zvolene niekto betónovými prekážkami ZATARASIL ulicu: Došlo k porušeniam zákonov?!

Mesto Zvolen ako cestný správny orgán v zmysle cestného zákona, začalo konanie za účelom odstránenia nežiaduceho stavu.

Ilustračný obrázok k článku Vo Zvolene niekto betónovými prekážkami ZATARASIL ulicu: Došlo k porušeniam zákonov?!
3
Galéria

Okresný dopravný inšpektorát vo Zvolene prijal netradičný podnet od občana, ktorý už rieši s odborom dopravy na MsÚ vo Zvolene. Týka sa prekážok na ceste. Banskobystrická krajská polícia o tom informuje na sociálnej sieti.

„Na Rivnianskej ulici vo Zvolene neoprávnene umiestnili pevné prekážky na cestu, ktorá vedie k viacerým riadne skolaudovaným nehnuteľnostiam, čím bol znemožnený prístup ich vlastníkom a ktoré sú prístupné len z tejto cesty, ako aj prístup záchranných zložiek v prípade potreby vykonania zásahu,“ uviedla polícia.

Porušenie zákonov?

Uvedeným konaním mohlo podľa polície dôjsť k porušeniam ustanovení zákona o pozemných komunikáciách a zákona o cestnej premávke, prípadne aj iných zákonov.

„Z uvedeného dôvodu Okresný dopravný inšpektorát vo Zvolene, v rámci svojich zákonných kompetencií, upozornil odbor dopravy Mesta Zvolen, ako príslušný cestný správny orgán, na zistené porušenia a vyzval ich k vykonaniu opatrení na odstránenie pevných prekážok,“ pokračovali k téme strážcovia zákona a doplnili, že mesto Zvolen, ako cestný správny orgán v zmysle cestného zákona, začalo konanie za účelom odstránenia nežiaduceho stavu.

Viac záberov z miesta nájdete v priloženej fotogalérii.

Objektívom: Prekážky na ceste vo Zvolene zalarmovali políciu
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM