Jakub Forgács Správy

Stredoslovákom otvorili obchod s EXTRA lacným tovarom: KOĽKO stoja sladkosti či ponožky? FOTO

Po dvoch pobočkách v Bratislave otvoril známy reťazec svoju predajňu aj na strednom Slovensku. Ako to počas prvých hodín vyzeralo vo Zvolene?

Ilustračný obrázok k článku Stredoslovákom otvorili obchod s EXTRA lacným tovarom: KOĽKO stoja sladkosti či ponožky? FOTO
21
Galéria

Po otvorení prvých dvoch predajní v Bratislave pokračuje nepotravinový diskontný reťazec Action v expanzii naprieč Slovenskom. Vo štvrtok 23. marca ráno čakal dav ľudí pred novou prevádzkou, ktorú otvorili vo zvolenskom OC Klokan.

Záujem zákazníkov

Otvorenie novinky si nenechali ujsť desiatky ľudí, ktorí do obchodu zavítali hneď ráno. Okrem výhodného nákupu v prvý deň navyše dostali aj veľkú tašku na opakované použitie.

„Páči sa mi, že ponuka je pestrejšia ako v iných obchodoch. Určite si to tu celé prezriem a vyberiem si niečo do kuchyne,“ povedala pre spravodajský portál Zvolenčanka Zuzana. Vysokoškoláčky Petru a Jarku zase zaujal lacný športový sortiment. „Obzerali sme si lacné činky a expandre, ale na druhej strane, aj výber sladkostí,“ povedali s úsmevom.

Nový obchod v OC Klokan bude zamestnávať približne 20 ľudí a otvorený bude denne od 8.00 do 20.00 hod.

Extra lacný sortiment

„Obyvatelia a návštevníci Zvolena sa môžu tešiť na unikátnu ponuku 6-tisíc kvalitných výrobkov zo 14 produktových kategórií (od hračiek a náradia cez záhradkárske potreby až po DIY a trvanlivé jedlo) za tie najnižšie ceny. V predajniach Action zákazníci nájdu vždy prekvapivý sortiment – 150 produktov sa každý týždeň obmieňa,“ uviedol hovorca spoločnosti, Radovan Jankovič z Best Communications.

„Viac než 1 500 produktov stojí menej než jedno euro a priemerná cena všetkých výrobkov nedosahuje ani 2 eurá,“ spomenul Jankovič.

Ako už pred pár mesiacmi naznačili inzeráty reťazca, ktorý sa riadi heslom „veľa radostí za málo peňazí", predajne by okrem Bratislavy a Zvolena mal neskôr otvoriť aj v Topoľčanoch, Michalovciach, Trnave a Martine.

Prehľad cien

Zaujíma vás, koľko zaplatíte za sladkosti, ponožky či športové pomôcky? Počas našej návštevy sme sa zamerali aj na ich ceny.

V priloženej fotogalérii si môžete pozrieť nielen zábery z otvorenia, ale aj prehľad cien rôznych ponúkaných produktov.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne správy

V OBRAZOCH: Otvorenie obchodu Action vo Zvolene pritiahlo davy ľudí
21
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM