Tlačové správy

Príjemné posedenie pri Zvolenskej priehrade: Orlík predstavil novinku!

Športový areál Orlík ponúka viac ako len kúpanie. Odteraz máte jedinečnú možnosť sa zabaviť pri posedení s priateľmi a pritom si pochutnať na grilovaných špecialitách.

Ilustračný obrázok k článku Príjemné posedenie pri Zvolenskej priehrade: Orlík predstavil novinku!
Zdroj: Športový areál Orlík

Aj keď počasie nie je ideálne, nenechajte sa odradiť od trávenia času na čerstvom vzduchu. Orlík ponúka oveľa viac ako len kúpalisko a rôzne športoviská. Je to miesto, kde si môžete oddýchnuť s priateľmi pri príjemnom posedení. A to všetko v krásnom prostredí Zvolenskej priehrady.

Grilovacia sezóna

Tohtoročná sezóna priniesla na Orlík novinku. Odteraz nemusíte sedieť len pri bufete, či na hornej slnečnej terase. K dispozícii je už aj novopostavená terasa pri vstupe do areálu. Dokonca hneď oproti sa nachádza skompletizovaný Grill bufet s najrôznejšími grilovanými pochúťkami. Priestor je ako stvorený na posedenie s partiou.

Máte chuť si dať na večeru grilovanú rybu? Žiadny problém! Na Orlíku vám k tomu naservírujeme aj ten najkrajší výhľad.

Športoviská aj kúpalisko

Samozrejme, že areál ponúka aj moderné bazény, v ktorých vám zima rozhodne nebude. Vaše deti sa určite vybláznia na tobogane. Zahrať si môžete plážový volejbal či futbal, speed bedminton a tenis. Pokiaľ sa chcete zapotiť bez pohybu, skúste fínsku saunu.

Nezabudnite, že na Orlíku sa dá zabaviť a zašportovať si aj v nepriaznivom počasí. Minimálne môžete zrelaxovať na terase v nádhernom prostredí Zvolenskej priehrady.

FOTO: Športový areál Orlík
27
Galéria
Zdroj: Športový areál Orlík
Zdroj: Športový areál Orlík
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM